Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen alakban szoktak megjele...

Milyen alakban szoktak megjelenni a démonok?

Figyelt kérdés

2017. jún. 17. 09:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A démonok a legcsodálatosabb alakban jelennek meg ezen a földön. A gonosz sohasem vasvillával járkál fel alá. Az ördög lehet kékszemű, 180cm magas, elbűvölően gyönyörű, pont azért mert mindenki sötét árnyakra és palástot viselő figurára számít. A démon mindig olyan formában jelenik meg nekünk amire a leginkább vágyunk. Gyönyörű nőként, vagy férfiként.
2017. jún. 17. 23:27
 12/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 (+#11) nagyon jol tudod csak nem mesz semmire vele mivel nem tudod eldonteni demon e

tettei alapjan tudod, de a demon turelmes, kivar es akkor csap le amikor a legnagyobb kart okozza szellemileg fokent! (tehat nem a testi kinzas a fo celja a demonak, hanem az hogy szolgajava tegye szellemedet orokre)

2017. jún. 18. 14:30
 13/27 anonim ***** válasza:
49%
De léteznek sajnos!Pl 3 kopogás visszatérő rémàlmok ez mond azt mutatják hogy nem egy szellem hanem egy démoni alak !Megtévesztők is tudnak lenni !
2017. jún. 18. 18:23
 14/27 anonim ***** válasza:
ez mind *
2017. jún. 18. 18:23
 15/27 anonim ***** válasza:

Ahoz már nagyon benne kell lenni a témában hogy neked mejelenjen.:D Ha nem vagy olyan szinten nem kell tőle tartani.

Ha meg láttál vagy hallottál olyasmit sanszos hogy nem az volt

max valami szellem mondjuk az is tud rohadt ilyesztő lenni (tapasztalat) de nem olyan veszélyes az kb ügy nézki mint a füst csak rendes alakja van érdekes amúgy szürke vagy fekete színűek főleg ritkábban fehér. Én szürkét láttam de nem bántott csak mászkált aztán kinent a csumottfalon nem kicsit voltan lezsibbadva. :D

2017. jún. 18. 23:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
fonok alakban
2017. jún. 19. 10:30
 17/27 anonim ***** válasza:
13-as vedd be a gyógyszeredet, kezd szétesni az írásod!
2017. jún. 19. 18:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a démonok kivétel nélkül végrehajtható állomány alakjában jelennek meg. Általában ráadásul el se kell nekem személyesen indítanom őket, mondhatnám tehát hogy „maguktól” „megjelennek”, persze megjelenés alatt azt kell érteni hogy teszik a dolgukat. És „maguktól”, mert már a rendszerindítás során betöltődnek az operatív tárba. Szóval, végeredményben ha akarom láthatom őket, ha rákeresek a démon állományára, akkor jól láthatom a nevét, méretét, jogosultságait is, azaz könnyen kideríthetem a „hatalmát”, de többnyire csak a hatásai alapján következtethetek rá hogy Ő igenis Létezik, ott van körülöttem, a virtuális környezetemben, és munkálkodik!

Meg kell mondjam azonban, ezek kivétel nélkül JÓ démonok. Idáig csupa hasznosat tettek nekem. Szolgáltak engem, úgy bizony! És nagyon ügyelnek rá hogy ne zavarjanak meg engem, a Mestert szükségtelenül! Udvariasságból indulás után lezárják még saját stdin, stdout és stderr csatornáikat is, azaz megszakítanak minden kapcsolatot a normál külvilággal, eképp kizárólag a Hozzáértő Beavatottak tudnak velük kapcsolatba kerülni speciális eszközökkel, a Linux Ritulis Mágiájának varázsszavait bevetve!

Aki azonban azokat ismeri, óriási hatalom birtokosa! E démonok hihetetlenül megkönnyítik a munkát! Sőt, aki igazán Mestere a Linux Konzol Sötét Hatalmának, az még a Teremtés csodájára is képes, mert SAJÁT DÉMONT írhat! Ehhez az Ősök Titkos Nyelvét kell megtanulni, aminek C/C++ a neve, ebben kell felvésni az editorba a bűvös rúnákat, és igen, akkor, Te, Ó dicső Adeptus, ha mindent helyesen cselekedtél, saját személyre szabott démonnal fogsz rendelkezni!

E pillanatokban is egy ilyen szolgál engem, én alkottam, ismerem minden bájtját, és ő írja ki most nekem a statusbarra a dátumot, a hangerőt, az internetem fel- és letöltési sebességét, a szabad memória százalékát, a szabad lemezterület százalékát, sőt, még azt is hogy a processzorom mennyire foglalt... Meg hogy mennyire van feltöltve az akksi... a gépem rá van-e dugva a hálózati feszültségre... Ó, a démonok nagyonis hasznosak! Nem félni kell tőlük, hanem megérteni setét lényüket, és URALNI ŐKET!

2017. jún. 20. 03:36
 19/27 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#18 te a jo demonokra gondolsz

de egy demont is biztos karosan is meglehet irni hogy viruskent tevekenykedjen

2017. jún. 20. 07:42
 20/27 anonim válasza:
Ez kb. igaz, hogy úgy jelennek meg, ahogy az nekünk tetszik (pl. családtag, elveszített barátnő/barát), de én még szerencsére nem találkoztam ilyennel csak a histótiákból gondolom.
2017. jún. 22. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!