Léteznek démonok?
Ki tudja... Régen hittem bennük, idézgettem, beszélgettem velük (fura gyerek voltam), mindezt koliban, akkor para dolgok történtek, aminek következtében a babonás emberek nagyívben elkerültek.
Aztán jött egy nagy szünet, majd ateista lettem, azóta semmi, amit ne tudnék megmagyarázni. :D
Az Odaát meg jó sori ^-^ Azzal kapcsolatban is van egy para sztorim. :D
Köszi az eddig véleményeket:D
Írjátok még nyugodtan:)
Gondolj bele, hogy meghatározott számú érzékszerveink vannak, és ezek a szerveink meghatározott tartományban érzékelnek.
Tehát rengeteg dolog van, amit nem érzékelünk. Ostobaság lenne azt állítani, hogy amit nem látunk, az nincs. A vak ember sem cáfolja meg a látót, amikor a látó mondja, delfin alakú felhő van az égen... a süket sem tagadja a hangok létezését, a színvak sem a színekét.
Ugyanígy, nekünk is csak meghatározott tartományú érzékelésünk van. Behatároltak vagyunk ugyanúgy, mint a vak, vagy süket, csak nekünk eggyel több van. De attól még nem érzékelünk MINDENT. Csupán többet náluk, és kevesebbet más fajoknál. Tehát nem MINDENT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!