Paranormális élményeiteket elmesélnétek?
Tartsunk egy kis storyzgatást! :)
Nekem itt van két történetem;
1. Olyan 9-10 évesen hárman bujócskáztunk és én voltam a hunyó, de mivel így sokkal parásabb volt, lekapcsoltuk a villanyokat és a korom sötétben játszottunk. Kerestem a tesóimat, és a bátyám szobájában hallottam, ahogy motoszkál valaki a szekrényben úgyhogy odamentem hogy kinyissam és hirtelen mindketten megjelentek a hátam mögött, hogy már jó ideje nem találtam meg őket. Nagyon megijedtem, mert a szekrény tele volt cipősdobozokkal amiknek jellegzetes hangja van, ha valaki rálép. Nagyon para volt.
2. 12 évesen gépeztem a szobámban fülhallgatóval a fejemen, amikor láttam hogy az ajtóm előtt (volt az ajtón egy torz ablak) egy pillanatra valaki elállja a fényt. Azt hittem, anyukám jött haza, ezért kimentem köszönni neki, végül senki nem volt a lakásban.
Várom a ti történeteiteket!
nagymamámnál olyan volt hogy mikor meghalt a testvére a festmény ami az ágya felett volt le esett a falrol de előtte fel ébredt és érezte hogy fel kell állnia az ágyrol érezte hogy meghalt a testvére utána hívták kereszt anyámék (ők voltak megadva értesítendő személynek) hogy most telefontáltak a kórházbol hogy meghalt
de ez is olyan hogy mikor egy dolognak valami jelentőséget adunk nem lehet tudni pontosan hogy mi történik és hogy mért
de többnyire csak bele magyarázza az ember
nem találunk rá hirtelen értelmes választ es egyböl a természet felettire gondolunk
én is hiszek sok dologba, sőt tudom hogy vannak ilyenek de nem kell mindíg egyből a természet felettit keresni mindenben
ha mozog a függöny lehet hogy egy szellem rángatja?? vagy inkább a huzat?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!