Paranormális élményeiteket elmesélnétek?
Tartsunk egy kis storyzgatást! :)
Nekem itt van két történetem;
1. Olyan 9-10 évesen hárman bujócskáztunk és én voltam a hunyó, de mivel így sokkal parásabb volt, lekapcsoltuk a villanyokat és a korom sötétben játszottunk. Kerestem a tesóimat, és a bátyám szobájában hallottam, ahogy motoszkál valaki a szekrényben úgyhogy odamentem hogy kinyissam és hirtelen mindketten megjelentek a hátam mögött, hogy már jó ideje nem találtam meg őket. Nagyon megijedtem, mert a szekrény tele volt cipősdobozokkal amiknek jellegzetes hangja van, ha valaki rálép. Nagyon para volt.
2. 12 évesen gépeztem a szobámban fülhallgatóval a fejemen, amikor láttam hogy az ajtóm előtt (volt az ajtón egy torz ablak) egy pillanatra valaki elállja a fényt. Azt hittem, anyukám jött haza, ezért kimentem köszönni neki, végül senki nem volt a lakásban.
Várom a ti történeteiteket!
el mentem a barátokkal inni hosszúra sikerült az este és egyikünk se emlékszik rá hogy hogyan kerültünk haza
szerintünk teleportáltunk
a második hozzá szóló vagyok most komolyan :D hát volt jó pár hallottam is láttam is
de azokrol nem itt fogok beszélni :D
Szelfiztunk a barataimmal, es nem volt ott rajtunk kivul senki. Nagyon sok kepet csinaltunk, igy sorozatban lottuk oket. Mikor visszaneztuk oket, az egyiken ott volt egy kisgyerek. Mikor fotozgattunk nem volt ott, mind a negyen emlekszunk! :D
Apu nagynenje meselte, hogy miutan az apukaja meghalt, evekkel kesobb is lehetett hallani a hazban a lepteit. Ugymond igy "csoszogva" jart, szoval eleg jellegzetesen.
Apu meselte hogy az o apukaja halala utan kb egy hettel csongetett valaki. Negyen voltak bent a hazban, a csengovel azota sem es elotte sem volt semmi baj. Egyszer vsak megszolalt, apu lement hogy kinyissa az ajtot. Friss ho esett nem sokkal elotte es egy labnyom sem volt.
Sokszor hallom keso este, hogy recseg a padlo, mikor nincs is ott senki.
A tesom es az unokatestverem is meselte, hogy miutan a mamajuk meghalt, felkeltek ejjel, es valaki ult az agyon es nezte oket. A tesom otthonkas nenire emlekszik, ez kb ket eve volt.
Az osztalytarsam a mamaja halala utan lepteket hallott, es egyszer ugy hallottak (Tobben) mintha szolt volna. A huga sotet alakot latott allni az ajtonal, eleg kripi lehetett.😂
Nem tudom, miért kell gyökérnek lenni, ha nem érdekel a téma, nem kell ezekre a kérdésekre rámenni, és nem kell itt baszakodni..
Azoknak pedig külön köszönöm akik normálisan válaszoltak! :) Jöhetnek még storyk! (Légyszi ne kötözködjetek, én sem ártottam nektek....)
eddig elég laposak a sztorik :D
de én biztos nem mesélek :D nem igazán szeretek rólluk beszélni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!