Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon léteznek szellemek?

Vajon léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom eldönteni, hogy paranormális jelenségek tényleg léteznek-e. Néha úgy érzem, hogy igen, néha pedig a tudománynak hiszek. Bár egyre többet érzem úgy magam, mintha nem lennék egyedül (holott senki sincs otthon rajtam kívül). Mióta anyukám hozott egy (valószínűleg az '50-es évekből származó) porcelán babát, azóta rossz előérzetem van. Egyszer bementem anyukámék szobájába nyomtatópapírért, (a sarokban volt a baba) és láttam a szemem sarkából ,hogy a baba követ a szemével. :/ Lehet, hogy csak azért nem hiszek az ilyenekbe, mert félek belegondolni. Nem szeretném a valláshoz kötni magamat.

2017. máj. 28. 17:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen. Ez lenne a legegyszerűbb. De ,hogy a francba, amikor anyám nagyon kötődik hozzá, és mellesleg nagyon drága volt. Amikor felhoztam anyámnak, hogy dobjuk ki, akkor teljesen kiakadt... Mintha ő is megváltozott volna...
2017. máj. 30. 05:56
 12/21 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben eltüntetném a babát amilyen gyorsan csak lehet ! és biztosan mondhatom hogy szellemek léteznek mert már láttam.
2017. máj. 30. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Írásodban van a válasz! Valami nagyon nem normális. Így terjed az átok, a megkötözöttség!

2017. jún. 4. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Eleve nem értem valaki miért vett egy közel 70 éves babát. Lehet, szép, vagy van benne valami különleges, de akkor is... Én nem venném meg, akkor sem ha ingyen adnák.

Amúgy ha téged nagyon zavar a jelenléte, és anyukád semmiféleképpen nem engedi, hogy megszabadulj tőle, egész egyszerűen ne vegyél tudomást róla. Viszont abban a percben, amelyikben már nem csak érzel valamit, hanem különös dolgok kezdenek el történni a házatokban, azonnal szabadulj meg tőle, ne érdekeljen a pénz. Sosem tudhatod, mi van a babában. Főleg, hogy mondtad, anyukád is teljesen kiakadt, amikor felhoztad neki, hogy dobjátok ki.

2017. jún. 9. 10:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Test-lélek-szellem ugye milyen egyszerű a képlet.
2017. jún. 9. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Az
2017. jún. 10. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Az agy úgy variál, amilyen lelki állapotban vagy pl félelem stb . Sokan félnek sötétben is, az egyetlen amitől kell félni az az hogy eleshetsz vagy hasonló.

Az emberek zöme olyanoktól fél, amitől nem kellene, s amitől kellene el is feletkeznek.

Pl : Az emberek jönnek-mennek s arra nem gondolnak: Mi van ha elüti őket az autó stb ^^

2017. jún. 10. 18:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Az elmúlt pár napban ugyan ott volt a baba, csak minden nap elfordult a szekrényen. Ma a szekrény előtt, arcal a földnek talástuk meg... Anyám azt mondja, hogy nem ő nyult hozzá... Hú, b*sszus ,nagyon félek... Esküszöm, ez már az Annabelle c. film... Azt az50.000 Ft.-os babát leviszem a konténerbe, akkor lehet engem fog kitenni... Anyámat néha hhallom beszélni a babához. Azt mondja, hogy csak viccből csinálja... Ziginek hívja...
2017. jún. 10. 18:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez durva... Nincs lehetőséges feltenni egy kamerát abba a szobába, és vedd le, mit csinál egy nap? Akkor te is megbizonyosodhatnál, hogy megszállta-e valami azt a babát vagy sem.

Egyébként anyukádtól is megkérdezheted, hogy miért pont Ziginek hívja. Van-e jelentősége annak a névnek.

2017. jún. 11. 11:43
 20/21 anonim ***** válasza:

#18 kérdező, azért ne lovald annyira erőltetetten bele magad ebbe témába, mert hát igaz, hogy "idióta az, aki a saját őrültségébe hülyül bele"- szóval ennek a mókának rossz vége lehet...

- adjátok el a porcelánfejű babát - megveszik jó pénzért

2017. jún. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!