Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz lehet amit a kollégáim...

Igaz lehet amit a kollégáim mondanak rólam?

Figyelt kérdés

12 munkahelyem volt eddig

-Vízügy

-Köztisztaság

-Közmunka

-Kommunális

-Sportpálya

-téglagyár

-Erdészet

-Eötvös Iskola

-Bányai iskola

-Hűtőház

-Csatornázó cég

-****marketing

Rengeteg kollégám volt minden munkahelyen 1-2 hónap alatt megállapítottak rólam egy dolgot amivel mai napig nem törődtem és poénnak vettem. De kezdem igaznak érezni. Az állítják rólam hogy vámpír vagyok!

Egyik szilveszterkor haverom haverjaik hozták a gyerekeiket és az egyikük kislánya odajött hozzám és megkérdezte hogy: "maga vámpír" Egy 6 éves kislány honnan vette ezt a szót? Költői kérdés.

Tudom nem ismertek de lehet hogy igazat mond ennyi ember? Teljesen átlagosnak tartom a külsőm. Farmernadrág pólóval szakáll rövid haj molett és magyar.

Miről tudom ha vámpír vagyok? Vért nem iszom és nem energia vámpírnak mondanak hanem a vérivó fajtának..

2017. máj. 4. 20:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem normális fogsorom és arcom van nem érzem hogy amiatt gondolnák. Bár az egyik iskola egyik professzora egyszer poénól leszólt hogy "lehetetlen hogy ilyen tudást rövid életed alatt megszereztél, valld be hány száz éves vagy?" Pedig én is könyvekből tudom amit tudok, és csak a kérdésekre válaszolok nem vagyok túl bőbeszédű.
2017. máj. 7. 13:40
 22/24 anonim válasza:
Nem létező!
2017. máj. 8. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:
És mit mondanak ők? Miért mondják, hogy vámpír vagy?
2017. máj. 8. 21:58
 24/24 A kérdező kommentje:
#23 jó kérdés én is feltettem. Egy transzcendens megindokolhatatlan megérzés mindegyiknél. Azóta eldöntöttem magamban mondhat bárki bármit vámpírok nem léteznek.
2017. máj. 9. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!