Rengeteg kollégám volt minden munkahelyen 1-2 hónap alatt megállapítottak rólam egy dolgot amivel mai napig nem törődtem és poénnak vettem. De kezdem igaznak érezni. Az állítják rólam hogy vámpír vagyok!
Egyik szilveszterkor haverom haverjaik hozták a gyerekeiket és az egyikük kislánya odajött hozzám és megkérdezte hogy: "maga vámpír" Egy 6 éves kislány honnan vette ezt a szót? Költői kérdés.
Tudom nem ismertek de lehet hogy igazat mond ennyi ember? Teljesen átlagosnak tartom a külsőm. Farmernadrág pólóval szakáll rövid haj molett és magyar.
Miről tudom ha vámpír vagyok? Vért nem iszom és nem energia vámpírnak mondanak hanem a vérivó fajtának..
Töltsd ki, ha 70 alatti értéket kapsz, igazi vámpír vagy!
2017. máj. 5. 06:56
12/24 anonim válasza:
Inkabb jampi...
2017. máj. 5. 07:18
13/24 anonim válasza:
Vámpír vagy!
2017. máj. 5. 10:57
14/24 anonim válasza:
Te a Macleod klánból származol :D
2017. máj. 5. 13:09
15/24 anonim válasza:
Ne törödj a kislányal az is már látott horror filmet + szulei biztos beszeltek rolad. Iszol vért? A vámpirok nem birnák ki hogy ne igyanak.
2017. máj. 5. 13:32
16/24 anonim válasza:
Nyugi, nem vámpir vagy, hanem flúgos ha ilyen marhaságokat komolyan veszel.
2017. máj. 5. 14:21
17/24 A kérdező kommentje:
#16 inkább lennék flúgos mint vámpír. De feltünően sokan tartanak annak ami nem létezik.
2017. máj. 5. 21:23
18/24 anonim válasza:
És akik ennek tartanak talán szakértők ? Talán az öltözéked vagy más ami erre utalhat
2017. máj. 5. 21:26
19/24 anonim válasza:
És ha annak tartanak akkor mi van? Engem meg leszbikusnak hittek, pedig soha nem vonzottak a nők. Hogy úgy mondjam megrögzött kígyóbarát vagyok :D Sz*rd már le mit pofáznak rólad.
2017. máj. 5. 21:45
20/24 anonim válasza:
Fotó a fogsorodról? Lehet kissé hegyes a metszőfogad, esetleg csontosabb arcod van és azért mondják...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!