Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon igaz amit mondanak?...

Jazminnagy kérdése:

Vajon igaz amit mondanak? Hogy vámpírok tényleg léteznek?

Figyelt kérdés
Már sok helyen olvastam sok féle magyarázatot... valahol azt írják ez egy betegség, de én nem annak tartom. De vajon ha léteznek akkor hol? Itt biztos, hogy nem. Pécelen soha semmi furcsa, természetfeletti nem történik. De azért néha jól esne egy kis izgalom...

2012. júl. 12. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem léteznek vámpírok,soha nem is léteztek.
2012. júl. 12. 10:32
 2/13 Smartguy86 ***** válasza:
59%

Ha izgalomra vágysz, akkor vidd bele te az életedbe, ne pedig Alkonyatos idióta mesékben higgy és várd, hogy majd jön neked is egy Edward a suliba, és elrabol vámpírkodni.

Sportolj, barátkozz, ismerkedj fiúkkal. Kirándulj, dolgozz, akármit. És akkor majd izgalmasabb lesz az életed. Más nem fogja neked izgalmassá tenni!

2012. júl. 12. 10:46
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:
71%

Van egy vérszívó denevér fajta, azt hívják vámpírdenevérnek.

Egyéb vámpírok meg csak a babonákban léteznek.

2012. júl. 12. 11:23
 4/13 anonim ***** válasza:

A porfíria egy fajtájára gondolsz. De attól sem valaki vámpír.

[link]

2012. júl. 12. 11:57
 5/13 anonim válasza:
én ismerek vámpírt ;-)
2012. júl. 12. 12:12
 6/13 Antimod ***** válasza:

"Pécelen soha semmi furcsa, természetfeletti nem történik."

Ezt nem jelenteném ki, de vámpírok valószínűleg arrafelé sem grasszálnak. :) Ha megnyugtat, apám ott nőtt fel, és még nem látott egyet sem.

Bizonyos "természetfelettinek" tartott dolgok léteznek, de a vámpírok szerintem nem.

2012. júl. 12. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek bennük, de itt egy ellenvélemény:

http://www.youtube.com/watch?v=egBK3KaXhwE

2012. júl. 12. 14:41
 8/13 Crazy Girl válasza:
60%
Hát szerintem igenis vannak vámpírok és vérfarkasok de hidd el nem fogsz az utcán sétálva be,lebotlani egybe...,én ,szerindem n,agy, területéű erdőknél lehetnek : ROMÁNIA-ERDÉLY,KÁRPATOK,TÁTRA,... ,:DDD
2012. júl. 12. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Pécel elég nagy város, biztos hogy vannak ott is.
2012. júl. 12. 20:25
 10/13 Dxeno ***** válasza:
55%
Léteztek "vámpírok" Vlad Tepes,meg a fia Drakul(sárkány) gróf.Olyan kegyetlenek voltak,hogy a parasztok úgy tartották,megfürdenek az emberek vérében. Ott volt még valami nő is,bár az ő nevére konkrétan nem emlékszem. Ő tényleg fürdött a szolgalányai vérében,ugyanis úgyhitte,ettől fiatal marad a bőre. Ezek után csillogóbőrű etióp sz@rdarabokra mondják,hogy vámpír.. Az én képemről sül le a bőr..
2012. júl. 12. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!