Jazminnagy kérdése:
Vajon igaz amit mondanak? Hogy vámpírok tényleg léteznek?
Figyelt kérdés
Már sok helyen olvastam sok féle magyarázatot... valahol azt írják ez egy betegség, de én nem annak tartom. De vajon ha léteznek akkor hol? Itt biztos, hogy nem. Pécelen soha semmi furcsa, természetfeletti nem történik. De azért néha jól esne egy kis izgalom...2012. júl. 12. 10:27
11/13 anonim válasza:
Persze, ahogy a fogtündér is létezik...
12/13 A kérdező kommentje:
Elég vegyes válaszokat kaptam, de azért köszönöm minden hozzászólónak. Pécel eléggé kicsi város szerintem. És nem hiszem azt, hogy elvisz hirtelen Edward.. Az izgalom hiánya már lassacskán eltűnik, de zavar, hogy nem tudom a választ.. De azért álmodozni csak szabad, nem? Csak még igazán nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel.. Az ilyen filmekkel általában együtt érzek mintha ott lennék.. ^^ Nah mind1.. a választ úgy sem tudjuk rá... ><
2012. okt. 10. 19:28
13/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem léteznek és ne szálljon rám a sok hülye mert hiszek bennük!
Aki meg azt írta ,hogy ne várd, hogy jöjjön az Edward-od az meg magából indul ki, hogy minden filmben csak a pasikat nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!