Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van ez a tv musor hogy szellem...

Van ez a tv musor hogy szellemjaras nem emlekszem mar melyik csatornan lattam szerintetek igaz amit Ott mondanak mutatnak?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 07:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt en is neztem! Allitolag igaz,en hiszek ebben. Még ha kicsit hozza is tesznek a tortenetekhez esetleg..
2016. máj. 1. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Hiszek en is benne de sztem azert tuloznak vagy nem tom. Ha ez mind igaz lenne amit Ott mutattak mar szellemvadaszok tudosok meg isten tudja mik leptek volna el AZT a hazat
2016. máj. 1. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem igaz, megrendezett az egész.
2016. máj. 1. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja meg megjelenik a demon oszt elkezdi fojtogatni a pasit aztan arrebb dobja:D meg ilyenek na ezt biztos h nem fogom bevenni tiszta hulyenek nezik AZ embereket
2016. máj. 1. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit a TV-ben mutatnak, minden igaz!

A Hófehérkétől kezdve a rózsaszin pónikon keresztül a Star Trek-ig!

2016. máj. 2. 08:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A sötét középkorba hittek ilyenekbe az emberek.
2016. máj. 8. 08:37
 7/7 anonim válasza:

A 21.-ik században lassan túl eshetnénk ezeken a középkori butaságokon. Minden élet pusztán biokémiai alapokon nyugszik.

Ha ez igaz lenne, akkor kérdem én, miért csak az embereknek vannak halál után szellemei? Egy csótánynak nincsen? Mert ha mégis van annak is, akkor minek tapossam el, ha utána úgyis tovább zabálja a kenyerem a kamrában. :-)

2016. máj. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!