Szellem lehetett a lakásunkban?
Egy éve költöztünk el a régi lakásunkból. A ház amiben volt már elég régi. 13 évig laktunk ott de az számomra egy pokol volt! 7 éves voltam mikor odaköltöztünk. Már akkor sem éreztem jól magam ott, egyszer éjjel mikor felébredtem láttam egy sötét alakot az ágyam végében. Ott kezdődött minden! Akárhányszor egyedül kellett otthon lennem főleg este, iszonyatosan féltem. Éreztem hogy nem vagyok egyedül!!
Pár év múlva durvább lett a helyzet. Lett egy kutyusunk, furcsán viselkedett morgott ugatott a semmibe, látni lehetett rajta hogy fél. Volt olyan hogy megmozdult a függöny se fűtés nem volt se ablak nyitva. Egyszerűen érezni lehetett a gonosz jelenlétét!Padlórecsegést lehetett hallani a másik szobából. Pedig senki nem volt ott még a kutya is mellettem volt. Unokatesóm egyik hajnalban mikor belenézett az előszobai tükörbe látott benne maga mellett egy idős nénit. Anyukám ágya mellett is állt egyszer egy fekete alak azonnal el is menekült otthonról. Fura hangok, tárgyak mozdultak el, hideg érzet. Engem meg állandó rémálmok gyötörtek, azt álmodtam bennük hogy szellemek vannak a lakásban!! Sírva vagy kiabálva ébredtem vagy úgy keltett fel valaki!
Felállt a szőr az ember hátán abban a lakásban érezted hogy valaki figyel téged!! Hálaistennek sikerült eladni a lakást. Egy család vette meg akik megjegyzem szintén nem szeretnek ott lakni. A tükröt amiben az öreg nőt látta unokatesóm a mi elöttünk lakók ott hagyták, vajon miért..! Nálunk költözés közben összetört. Azóta hogy elköltöztünk megszűntek a rémálmaim. Ebben a házban ahol most lakunk jól érzem magamat nem érzek semmi rosszat!
Az olyan lény, amely más félelméből táplálkozik az nem szellem, hanem lidérc.
Szerintem nálad is ez lehetett, hisz neki jó táplálékforrás voltál azáltal, hogy féltél.
A félelmed tartotta ott, és az, hogy foglalkoztál vele. Lehet nem is egy volt ott, de ezt nem tudom így biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!