Égésszag jelent meg a házban 1-2 helyen, sehogyan sem lehetett találni az okát, bárhogy szaglásztam konnektorok körül. Olyan szag volt, mint mikor az étel, pl kifutott tej ráég a tűzhelyre (főzőlapra). A konyhában nem volt ilyen szag, és kinn sem, házon kívül, tehát nem kintről jöhetett be. Az egész kb 20 percig tartott. Egyszer már előfordult ugyanez a dolog a házban, akkor sem jöttünk rá a rejtély nyitjára. Ki vagyok rémülve, nem tudom, van-e rá reális magyarázat, vagy valami paranormális dologra gondoljak?
2015. aug. 27. 23:41
1/8 anonim válasza:
Konkrétan milyen helyen? És a hely változott, vagy több helyen tartósan érződött?
2015. aug. 27. 23:47
2/8 A kérdező kommentje:
A nappaliban éreztük, ott pedig egy helyen (pár lépésnyi hely) volt erősebb. Nappaliból lépcsőn lehet felmenni az emeletre, és ott szerintem egy helyen volt igazán érezhető: a felső lépcsőszakasznál, és a közlekedőnek a lépcsőhöz közeli részén. Tartósan volt érezhető, nem vándorolt.
2015. aug. 27. 23:55
3/8 A kérdező kommentje:
Ezeken a helyeken ablakok és radiátor voltak közelben. Nappaliban még asztal székekkel. Nem vagyok egy ezotéria-"rajongó", de tudom, hogy léteznek dolgok, amiket nem látunk. Istenhívő keresztyén vagyok. De ettől az érthetetlen szag-mizériától egyfolytában kiráz a hideg.
2015. aug. 27. 23:59
4/8 anonim válasza:
Ha egyszeri alkalom, ne foglalkozzál vele.
2015. aug. 28. 00:05
5/8 anonim válasza:
Igen jol érzed az égők pörkölődtek meg nálam..kerestem szaglásztam én is mire láttam feketék az égi
Ők a festő letakarta de mivel meleg volt ráégett a neylon.
2015. aug. 28. 01:32
6/8 Legoman válasza:
Nézd át a gáztűzhelyet, radiátorokat stb., amire ráéghetett bármi is.
Meg, ha nem vándorolt, akkor csak nyisd ki az ablakot, és a szag elmegy. De azért keresd meg, hogy mi okozta, hogy utána már ne forduljon elő.
2015. aug. 28. 07:25
7/8 anonim válasza:
1. A lámpabúrába repült bogár ráégett az izzóra. Nálunk is szoktak, fura égett szaguk van.
2. Nem kell, hogy kint érezd, ha az ablaknál keletkezett légmozgás berántotta a szagot kintről. Közben lehet kint már elsodorta a másféle légmozgás. Nálunk is szokott dohányszag lenni a bejárati ajtónál meg néha az erkélynél. Ha valaki lent dohányzik a ház előtt, és berántja a huzat. de lehet a dohányzó már nincs is ott.
Amúgy ez társasház? Vagy kertes?
2015. aug. 28. 13:38
8/8 A kérdező kommentje:
Férjem és anyám is ezeket a lehetőségeket mondták, amiket soroltál, kedves utolsó :) A négy lakás egymáshoz van építve, van udvarunk a sorház előtt és mögött is (meg oldalt). Kertnek nem nevezhető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!