Ktk312 kérdése:

Szellem lehetett?

Figyelt kérdés

Az asztal recsegett ropogott mintha valaki ülne nála és lapozgatna egy újságot. Nyitva van az ablak mondom a szél... Egyszer csak abba marad és hidegebb lett a szobámban... Belém ötlik hogy a szellem ismertető jele, erősen libabőrös lettem és k**va hideg lett. Mintha rám fordult volna... Mellesleg tapasztaltam egy sárgás pillanatra felvillanó fényt a szobámban. Nem bírtam mozogni, az ujjaimat is alig bírtam össze érinteni de erő bennük semmi... Ezalatt rázkódtam egész testemmel...

Szellem lehetett vagy alvás paralizis?

2015. aug. 18. 01:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
mivel szellemek nincsenek, ezért marad az a lehetőség, hogy valamilyen mentális betegséged van.
2015. aug. 18. 03:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen, az autoszugessziós majré szelleme!
2015. aug. 18. 05:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Éveket töltöttem saját magam elemzésével, szóval ha van is bármilyen mentális betegségem az nem ilyen jellegű.
2015. aug. 18. 09:08
 4/16 anonim ***** válasza:
én nem igazán hiszek a szellemekben.. de egyszer amikor kint voltam hallottam valami halk hangot, mintha valaki beszélne. követtem a hangot és a kisházban találtam rá a forrásra. (mellé építettünk egy másik házat, a kisházat csak holmik, táp stb tárolására használjuk meg am nem is úgy néz ki mint vmi kísértetház, lehetne benne lakni csak hát már kicsit omladozik :D) a hang egy rádióból jött. AMI NEM VOLT BEDUGVA!!! semmi áramforrása nem volt nem is elemes h azzal menjen. és mégis szólt. azt nem hallottam pontosan h mit szövegel de jöttek belőle a hangok. kicsit besz artam :D
2015. aug. 18. 11:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy ártó,rosz szándéku szellem az.
2015. aug. 18. 12:02
 6/16 anonim válasza:
Ha alvás után voltál, nem csak a kavedat iszogattad, akkor alvás paralizis lesz:)
2015. aug. 18. 12:14
 7/16 A kérdező kommentje:

Az alvás paralizis nem rém képekből áll? Én nem láttam semmit csak egy pár másodpercre megbénulfam mialatt elkezdtem remegni. Mielőtt ez megtörtént oldalra néztem s mintha észre vett volna. Akkor "szállt" meg...

Mikor újra ur@ltam a testemet és az elmémet gyorsan csináltam egy aura tisztítást meg mondtam neki h távozzon.

2015. aug. 18. 12:35
 8/16 A kérdező kommentje:
5 perccel azután írtam ki a kérdést h ez megtörtént. Tudod még friss legyen az élmény. :D
2015. aug. 18. 12:38
 9/16 Legoman ***** válasza:

Szerintem is paralízis volt, de a szellem létét se zárom ki viszont, a paralízis könnyebben előfordulhatott akkor.

Ha szóltál neki, hogy távozzon, ha volt is valami, és engedelmeskedett, akkor elment, de ha nem, akkor azt úgyis észre fogod venni.

2015. aug. 18. 13:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Igaz para volt és megfordult a fejemben, hogy ráhagyom ag efféle dolgokat, de a kuva eletbe is! Idáig ezen faradoztam. Nem hatralhatok meg az első "ijesztő" élménynel...
2015. aug. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!