Szellem lehetett?
Az asztal recsegett ropogott mintha valaki ülne nála és lapozgatna egy újságot. Nyitva van az ablak mondom a szél... Egyszer csak abba marad és hidegebb lett a szobámban... Belém ötlik hogy a szellem ismertető jele, erősen libabőrös lettem és k**va hideg lett. Mintha rám fordult volna... Mellesleg tapasztaltam egy sárgás pillanatra felvillanó fényt a szobámban. Nem bírtam mozogni, az ujjaimat is alig bírtam össze érinteni de erő bennük semmi... Ezalatt rázkódtam egész testemmel...
Szellem lehetett vagy alvás paralizis?
"Éveket töltöttem saját magam elemzésével, szóval ha van is bármilyen mentális betegségem az nem ilyen jellegű."
:D
a pszichopaták is ezt szokták mondani. "há én éveken át figyeltem magam de nem vettem észre semmi különöset. nem értem hogy miért daraboltam fel a házinénit és miért ettem meg az agyát, nekem semmi bajom nincs".
szellemek nincsenek, agybaj az van.
12# azt hagyjuk, szörnyű történet... xd
13# az lehet, de én nem tagadom vannak ilyen gondolataim, hogy feldarabolok valakit :D szóval nem lehet baj :D
"de én nem tagadom vannak ilyen gondolataim, hogy feldarabolok valakit"
meg néha olyanok is, hogy szellemeket látsz. :)
Hát figyelj, ez szellem lehetett 99,9% valószínűséggel.
Hasonló dolog már velem is történt, ha szeretnéd akkor elmesélem.
Én már láttam szellemet olyan sok alkalommal hogy az agyam nem dolgozza szinte fel, és ha nem hisztek az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!