Valaki követ de nem tudom ki több lent?
Figyelt kérdés
szóval az van hogy 3 éve vettem észre hogy folyamatosan követnek bárhova megyek, az osztályteremben általában a székem alatt van, az udvaron pedig a betonon követ folyamatosan, nem tudom milyen szellem lehet hoy szabadulok meg tőle?2010. máj. 13. 00:25
11/23 anonim válasza:
Biztos egy szellem az, az úgynevezett Büdös Lábszag Hercegének szelleme. Fürgyé' le és megszabadulsz "tőlle".
12/23 anonim válasza:
Hát ez az árnyék nagyon nagy:D
Más ötletem nekem sincs:D
13/23 anonim válasza:
Ez a Nethicua-k jellemző. Nagyon fondorlatos szellemlények egy másik dimenzióból. Létezik egy módszer: Teliholdkor mikor egyet üt az óra kend be a jobb alkarodat és a bal melledet meleg nőstény patkánynak vérével és fordulj 4x körbe az óra járásával ellentétesen. Majd Kápsztálét locsolj 12x északra és 5x keletre.
14/23 anonim válasza:
Utolsó, kihagytad a lényeget! Mindezt meztelenül, a ház előtt kell tennie, különben nem ér semmit az egész! Tényleg.
15/23 Hakachi válasza:
rosszak a közép kori szellem űzések de hatásosak (a fentebb elitet módszer)
16/23 anonim válasza:
De vigyázz! Ha alsóneműt magadon hagysz, az egész nem ér semmit.
17/23 Jaewy válasza:
Muszáj ezt emberek ? -.-" Még a végén komolyan megcsinálja.
Üdv. Jaewy
18/23 anonim válasza:
Hello! Azokkal még nem eshetet meg ilyesmi..akik irják a hülyeségeket..én tudom mien érzés..ha olyan mintha követve valaki...(Az árnyékot azt nem lehet érezni,csak látni max akkor érzed ha meleg van és fa árnyékába állsz)..xD de mind1...:D Térjünk a lényegre..
Szerintem valószínű,hogy olyan érzésed van,hogy mindig hátra kell nézned?? meg ilyenek..és olyan hangokat is hallasz mintha jönne valaki mögötted? És aztnán hátranézel,és semmi.Igazam van?? Létszí válaszolj..hogy ilyen érzésed van e..hátha tudok segíteni.. :) Üdv:
**/**
20/23 anonim válasza:
Én tudom mi az agy Szivárványpóni ne ijedj meg tőle csak meg akkar nyalni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!