Valaki követ de nem tudom ki több lent?
Figyelt kérdés
szóval az van hogy 3 éve vettem észre hogy folyamatosan követnek bárhova megyek, az osztályteremben általában a székem alatt van, az udvaron pedig a betonon követ folyamatosan, nem tudom milyen szellem lehet hoy szabadulok meg tőle?2010. máj. 13. 00:25
1/23 anonim válasza:
Árnyéknak hívják. Nem kell tőle megijedni, általában akkor van, ha felülről fényt kapsz... :)))
2/23 anonim válasza:
:)))))))))))) nagy vagy előző hozzászóló!!!
3/23 anonim válasza:
Úgy,hogy nem képzelsz be magadnak ilyen marhaságot.
5/23 anonim válasza:
Árnyékra tippelek.Figyeljed és ha látod,hogy egy ideje már sehol sem követ,akkor baj van...
6/23 A kérdező kommentje:
HOGY SZABADULOK MEG TŐLLE
2010. máj. 13. 14:09
7/23 anonim válasza:
Sajnálom az árnyéktól nem lehet de nem kell félni nyugi és hány éves vagy fiú lány??
9/23 anonim válasza:
Jah, eloltasz miden fényt, kezdd a Nappal...:D
10/23 anonim válasza:
Szerintem nem épp az árnyékod követ:)Egy kicsit bővebb leirást kaphatnánk erről a "valamiről"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!