Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit akar, Miért követ mindenhova?

Mit akar, Miért követ mindenhova?

Figyelt kérdés
Pár hete mindenhova követ egy szellem. Onnan tudom hogy szellem hogy nem olyan mint az átlag emberek, inkább mint valami hologram és elég jellegzetes külseje van olyan mint egy embernagyságú varjú. Az orra különösen nagy és hegyes,szélesek az orrcimpái és nagy orrlukai vannak,könyökig érő fekete haja van ami olyan mindha évek óta nem mosta volna, magasak az arccsontjai. Azért irtam a külsejéről,hátha ez segit valamit. Nemtudok vele mentálisan kommunikálni és ő sem kezdeményez kontaktust, csak barátságosan néz rám. nem igazán lehet mondani hogy mosolyog, inkább csak olyan tiszta a takintete.
2010. jún. 8. 20:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
A lakásban megjelent? Nem lehet, hogy csak valami orult kovet teged? Szerintem hivd a rendorseget, kitudja, mit akar az az ember!!
2010. jún. 8. 20:42
 2/32 A kérdező kommentje:

"Onnan tudom hogy szellem hogy nem olyan mint az átlag emberek, inkább mint valami hologram"

Először a koleszban "találkoztam" vele.

2010. jún. 8. 20:47
 3/32 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg tőle mit akar.
2010. jún. 8. 20:49
 4/32 anonim ***** válasza:
67%
menj el pszichiáterhez. vagy azért, mert beteges hazudozó vagy vagy pedig megbuggyantál.
2010. jún. 8. 20:49
 5/32 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem tudom megkérdezni tőle.
2010. jún. 8. 20:57
 6/32 anonim ***** válasza:
Amíg tiszta, nem kell félni. Szerintem csak próbál veled azonosulni, felvenni a kapcsolatot. Ha valami rossz dolgot csinál, mond, vagy érzed, hogy "gonosz", akkor ajánlom a táltostokat. De addig nem kell aggódnod, pórábld meg felmérni, mikor mit csinál, hol látod legtöbbet, mikor látod, mit csinálsz közben, miközben gyakran előjön, és előbb-utóbb rá fogsz jönni, miért követhet téged. De ne félj tőle. Akkor csak ő is bemérgesedik, mint a poltergeistek.
2010. jún. 8. 21:00
 7/32 anonim ***** válasza:
78%
Csak Te érzékeled?Sehogy sem tudsz vele kommunikálni?Mikor látod nappal éjjel?
2010. jún. 8. 21:15
 8/32 Fke válasza:
nem lehet, hogy a Halál? ő szokott varjú képében megjelenni. lehet fel akar készíteni.
2010. jún. 8. 22:53
 9/32 anonim ***** válasza:
38%
Szimplán hülye vagy.
2010. jún. 8. 23:17
 10/32 anonim ***** válasza:
60%

Nem ez az e ?

http://www.youtube.com/watch?v=JAl3p8csciM&feature=channel

A leírás alapján nagyon hasonlít!!

2010. jún. 8. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!