Mit akar, Miért követ mindenhova?
Figyelt kérdés
Pár hete mindenhova követ egy szellem. Onnan tudom hogy szellem hogy nem olyan mint az átlag emberek, inkább mint valami hologram és elég jellegzetes külseje van olyan mint egy embernagyságú varjú. Az orra különösen nagy és hegyes,szélesek az orrcimpái és nagy orrlukai vannak,könyökig érő fekete haja van ami olyan mindha évek óta nem mosta volna, magasak az arccsontjai. Azért irtam a külsejéről,hátha ez segit valamit. Nemtudok vele mentálisan kommunikálni és ő sem kezdeményez kontaktust, csak barátságosan néz rám. nem igazán lehet mondani hogy mosolyog, inkább csak olyan tiszta a takintete.2010. jún. 8. 20:25
22/32 anonim válasza:
Segítséget akar kérni tőled, hogy a lelke nyugalomra térjen, de amúgy nem tom h mért pont te látod.
23/32 A kérdező kommentje:
Már hogy lehetne a rokonom?????
Hogyan tudom kideriteni hogy mitől nyugodna meg lelkileg?
2010. jún. 9. 12:46
24/32 anonim válasza:
Corvin Mátyás az, és attól nyugodna meg lelkileg, ha összébb kapnánk magunkat kicsikét :)
25/32 anonim válasza:
Hát akkor ki?:D Csak egy tipp volt. Mert az elég fura, hogy csak úgy egy idegen szellem rádtapad...
26/32 anonim válasza:
heló tutsz nekem msn címet mondani? (nagyon érdekel a téma!!)
27/32 anonim válasza:
"Mert elég fura, hogy csak egy idegen szellem rádtapadt"
Mégis miért lenne fura? Szerintem olvasgass a téma után mert ez hülyeség, egyáltalán nem fura. Nálunk még senki nem halt meg a családi körön belül, és az újépítésű, 15 éves házunkban kb. 9-10 szellem van...
28/32 Salx Narval válasza:
Nem szellem ő, hanem egy ősi démon.Varjúember.
30/32 anonim válasza:
10:55: Az Bogyó, nem picur!!! Uuuugy utalom, hogy a meseben maskepp hivjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!