7hónapos kisbabám egésznap mindenhova követ. Miért ordít? Mászik utánam. Ezzel nincs is gond, de mindezt ordítva teszi. és ha utól ér szorongatja a lábam, és tovább ordít. Miért ordít?
Figyelt kérdés
persze, ha tudom megsimizem, beszélek hozzá, de mindig van erre alkalmam.de akkor is csak sír.
miért nem elég neki,hogy együtt vagyunk?nemtudom mindig felvenni.
2009. febr. 18. 21:30
1/6 anonim válasza:
pedig fel kellene venned és megvígasztalni. attól fél, h elveszít... szeparciós szorongás. csak nála ezek szerint kicsit korábban kezdődik.
2/6 anonim válasza:
Több oka lehet, de majdnem biztos, hogy megnyugtatásra vágyik. Jöhet a foga, félhet valamitől, stb. Szerintem szánd rá az időt, és babusgasd kicsit többet. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig minden pisszenésre fel kell kapni... ha viszont mindig "lerázod", megtörik a bizalma. Nehéz ezt eltalálni, de sem a házimunka sem egyéb nem lehet fontosabb nála. Nekem elhiheted, mindenképp "meghálálja" az extra figyelmet, és nem fog mindig rajtad lógni. Egy dolgot ne csinálj: ne hagyd órákig bömbölni, mielőtt felveszed, mert azzal azt tanulja meg, hogy csak ezzel ér el valamit. Ha ilyen napja van, reagálj gyorsan. Lassan meg fogod tanulni megkülönböztetni az elkeseredett sírást a felesleges hisztitől, és ő is kevésbé csinálja ezt, ha biztonságban érzi magát, vagy elmúlik a közvetlen kiváltó ok. Kitartás és jó babázást! :)
3/6 anonim válasza:
Bizony-bizony, szeparációs félelem!
Vigasztald meg mindig, ne hagyd sírni. Így tudni fogja, hogy nyugodtan eltávolodhat tőled, akkor is jössz, ha szüksége van rád.
ha hagyod sírni, az pont az ellenkező érzést kelti majd benne.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, már 2hete ezt csinálja.őszintén ,senki se tud egész nap a babája mellett ülni, hiába is szeretnénk.és én megérteném akkor is ha mondjuk 2percig nem nyúlnék hozzá, és akkor csinálná, de ő azonnyomban hogy leteszem vísít.
nem hallgatom órákig ahogy sír, nem tudom.pedig lehet az kellenne neki.
:(
2009. febr. 18. 21:49
5/6 anonim válasza:
Vegyel neki jarokat, es rakjal bele neki jo kid jatekokat. Olyan helyen legyen a jaroka, ahol lat tegedet. Mindig beszelj hozza, mindegy mit, csak hallja a hangodat. Ismerem a helyzetet, nalunk jarokaba volt a kicsi. Ha csak 30 percig is eloszor, de azert hozzalehet szoktatni. A lenyeg, lasson, es hallja a hangodat. Mondd neki, hogy ne sirjon, mert anya itt van, nem megy el.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, talán az idő segít.sajnos ez a járóka se megy, hisz panel...
2009. febr. 18. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!