Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A 3 hónapos babám kb bő 2...

A 3 hónapos babám kb bő 2 hete nem alszik. Egy ismerősöm azt mondta h rossz szellem miatt. Nem akarom elhinni. Lehetséges? Milyen szakembert hívjak ha igen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
(Mellettem alszik) kb fél-1órát alszik majd felsír. Nem tudjuk miért. Nem fáj semmije nem éhes. Megnyugtatjuk, szàjába cumit teszünk és alszik. Ha nem alszom el és ott ülök fölötte akkor alszik rendesen 2-3órát. De ha elalszom akkor kb fél óra és üvölt. Egy ismerősöm mondta h szerinte egy rossz szellem piszkálja ééjszaka. Napközben is ha magára hagyom a pihiszékében akkor ugyanez van. Tehát mindig akkor mikor nem figyelünk oda. Nem nagyon hiszek ebben. De nincs magyarázat és bogarat ültettek a fülembe. Lehetséges ez?

2017. márc. 24. 17:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszi. Sejtettem h sok okostojás is lesz. Írtam h a gyereknek nincs eü problémája stb. Csak úgy felkel. Védőnő sem tudott magyarázatot adni. Egy kezemen bőven meg tidom számolni h naponta hány órát alszom. Az a kisebbik baj, de a gyerek is annyit alszik. És h meg mertem ezt kérdezni mert már nem tudom mit csináljak, hát kövezzetek meg. Lehet sajnálni a lányomat h milyen anyja van. Meg lehet okoskodni h h kellett vna szoktatni a gyereket. A gyerekek nem egyformák. Nincs a helyemben senki és nem is volt. És nem éli és élte át a napjaimat sem senki helyettem. Így gondolja végig legyen kedves. Lehet bolondnak nézni, de nem vagyok az. Megoldást szeretnék találni a problémánkra, ebben kértem volna segítséget a kérdésemmel. Akinek nem inge..... a továbbiakban szeretném ha ezt fogyelembe véve kommentelnének a Tisztelt nagytudásúak. Szintén kinek nem inge...
2017. márc. 24. 23:39
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

"Nincs a helyemben senki és nem is volt."

Mégis tőlünk várod problémád megoldását. Úgye tudod, hogy aki nem élte át az ilyet, nem tud gyakorlati tanácsot adni, ha pedig van, ki átélte, az idézett állításod hamis!

.

"Lehet bolondnak nézni, de nem vagyok az."

Miért tiltakozol az ellen, amit nem állított senki?

Aki Napoleonnak tartja magát, az sem bolond.

Kérdezd meg őt...

2017. márc. 25. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

Jó. Akkor imádkoz naponta 8szor Istenhez. Minimum.!! Járj templomba kérj felengesztelést hogy te megnyugodj hogy nem természet feletti annak ellenére hogy pár ezotériás is irta itt.

És véletlen se vidd egy jobb gyermek orvoshoz mert a legtöbbnek a tudása a béka segge alatt van gyermekek terén.

2017. márc. 25. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Írtam privátot. Még annyi, ha más baj is van, valószínűleg meg fogja tudni mondani, mit tegyél, max megoldásban nem tud segíteni.
2017. márc. 25. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
szellemek nem léteznek. ez kizárható, a doki lesz a megoldás... de sajna tényleg vannak nagyon rosszul alvó gyerekek, így lehet hogy ezt az időt ki kell bekkelned valahogy. próbálj esetleg segítséget szerezni és sok sikert, hajrá!
2017. márc. 26. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Egy ilyen anya mellett el tudom képzelni, hogy milyen sorsa lesz szegény gyerekeknek...
2017. márc. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!