A nagymamám meghalt tavaly. Hogy tudnék beszélni vele?
Figyelt kérdés
MINDENKINEK VAN LELKE! SZERETNÉK BESZÉLNI MAMÁVAL! DE LÉGYSZI NE CSÚNYÁKAT ÍRJATOK! TÉNYLEG SZERETNÉK BESZÉLNI VELE, MERT HIÁNYZIK! 😭2017. febr. 2. 08:26
12/17 Missi_Key válasza:
Sehogy. Mivel halott. Sorry
13/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, részvétem :( . De én azt tanácsolom hogy ne idézz meg semmit mert az rosszul is elsülhet (hááát...velem volt már ilyen) inkább imádkozz és este lefekvés előtt beszélj istennel és lehet hogy meg fog jelenni az álmodban a nagymamád. Az én nagyim még él és szokott arról mesélni hogy néha megjelennek az álmában a szülei (mivel ők már meghaltak). És ha ez a módszer nem jön be akkor se búsúlj, mert ha te is fontos voltál a nagyidnak akkor ott van melletted anélkül hogy te azt észrevennéd :). Remélem tudtam segíteni és ne feledd SOHA NE IDÉZZ SZELLEMET!
14/17 A kérdező kommentje:
Kedves Missi_Key!
Attól, hogy meghalt, attól még van lelke! De akkor ne hidd el! Engem nem érdekel! Sorry...
2017. febr. 4. 12:21
16/17 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. febr. 6. 16:30
17/17 anonim válasza:
Egyszerű. Kimész a temetőbe, leülsz a sírjánál és beszélsz hozzá. Elmondhatsz mindent neki, azt is, amit életében kellett volna, de nem mondtad, azt is amit élő embernek nem mernél. A halottak nagyon megértőek!
Válaszolni nem fog, de neked jobb lesz. Ha közben még rendbe is teszed a sírt - dupla haszon.
Sőt tripla, mert egy kis testmozgás a friss levegőn nagyon jó hatással van a komor gondolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!