Nagymamám szellemét láttam?
Sziasztok! A nagymamámtól örököltem egy régi TV-t amit eddig minden este néztem is.
A nagymamám lassan 3 éve halt meg,azóta van meg a televízió,de ilyen még nem történt.
Este 10-11 fele nézem a mai híreket,amikor elmegy a kép.
Nézem a sötét képernyőt,és látom,hogy mögöttem áll a nagyi.
Nagyon megijedtem. Pislogtam párat,lassan közeledett felém.
Hátra fordultam hirtelen,és vissza jött az adás.
Nagyon megrémültem,aznap nem is néztem már TV-t,az ismerőseim nem nagyon szeretnék elhinni ezt a történetet.
Nem hiszek a szellemekben,szellemvilágban,de ezt most a saját szememmel láttam,és nem képzeltem. Valakinek esetleg volt hasonló élménye? Nagyon félek azóta esténként. A válaszokat köszönöm! 23 F
Konkrétan tisztán a nagymamámat láttam,mint ha állna mögöttem.
Nem éreztem semmi furcsát,például hűvöset,szellőt,semmit amit szellemes beszámolóknál olvastam. Annyira nem rázott meg a halála szegénynek,hogy képzelődjek róla,már nem is szokott az eszemben járni ő.
Azt meg megis hogy ertsem, hogy nem rázott meg annyira teged a nagyon halala? 😶🤔
Amúgy ha 100000%, hogy a mamad volt az, akkor nem kell felned. Csak látni akart teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!