A satanak koszonheto hogy olyan depresszios vagyok mar hogy meg akarok halni emberekel nincs kedvem beszelni?
Az én értelmezésemben a sátán nem a gonosz szimbóluma, hanem az ego, az emberi természet, ami felülkerekedik a tudatalattin és megakadályoz a teljességben.
Ebben az értelmezésben vicces, de igen, a sátán az oka a depressziódnak.
A te értelmezésedben nem.
Viszont, egy pszichológusra vagy pszichiáterre mindenképp szükséged van.
Ti mire válaszoltok?
Azt irja , satanak , nem SÁTÁN.
Valóban. Én még nem hallottam olyat, hogy "A Serial ATA (Serial Advanced Technology Attachment) vagy SATA busz egy számítógépes pont-pont kapcsolat, amelyet adatok továbbítására terveztek a számítógép és a tároló eszközök között (tipikusan merevlemezek és optikai meghajtók számára)." depressziót okozott volna, de láttam már önmagukból kifordult elméket, úgyhogy minden lehetséges.
(Köszi, röhögök amúgy.)
Most idéznék a Lucifer című sorozatból szabadfordításban
"Miért mindig engem hibáztatnak minden apró bukásukért? Mintha nem lenne jobb dolgom mint a vállukon üldögélni és olyan dolgokra kényszeríteni őket amiket visszataszítónak találnak. "Oh, az ördög tetette velem" Soha nem kényszerítettem senkit semmire"
A lényeg, az emberek hajlamosak a hibáik másra kenni hogy elmondhassák "ez nem az én hibám, más tette ezt velem, én nem tehetek semmiről" és így ne érezzék magukat felelősnek a helyzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!