Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A nagymamám meghalt tavaly....

A nagymamám meghalt tavaly. Hogy tudnék beszélni vele?

Figyelt kérdés
MINDENKINEK VAN LELKE! SZERETNÉK BESZÉLNI MAMÁVAL! DE LÉGYSZI NE CSÚNYÁKAT ÍRJATOK! TÉNYLEG SZERETNÉK BESZÉLNI VELE, MERT HIÁNYZIK! 😭

2017. febr. 2. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Részvétem! Ne sírj! De vigyázni kell, nehogy egy gonosz szellem jöjjön elő! De komolyan! Már ha meg szeretnéd idézni, de én nem tenném a helyedben!!!
2017. febr. 2. 08:28
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Sajnállak! Részvétem! Megértem, hogy hiányzik és hogy beszélgetnél vele! Én hiszek az ilyenekben. Na szóval a következő, kapunyitónak nevezett szertartás ebben segít. Szükséged lesz két, legalább 30 centi hosszú, kék gyertyára és egy fehérre, gyufára és nagyjából 25 darab vízparti kavicsra. Keletről indulva, az óramutató járásával megegyező irányban rajzolj egy nagy kört a mutatóujjaddal a levegőbe magad és az eszközök köré, nem baj az sem, ha az egész szobát felöleli. A kék gyertyákat tedd a kör nyugati negyedébe, egymástól némi távolságra, ez lesz a kapu, ahová eljöhetnek a lelkek. Ülj le vele szemben, a fehér gyertyát pedig tedd a bal oldaladra. Gyújtsd meg a kék gyertyákat, feléjük fordulva mondd: - Ősök vér szerint, ősök szellem szerint, tisztelet övez itt. Ezután nevezd meg elhunyt szeretteidet, rokonaidat és barátaidat, a legutóbb eltávozottól kezdve visszafelé haladva. Emlékszem ...-ra, aki... - itt mondd a nevét annak, akire emlékszel, és ahogyan emlékszel rá, elmondhatod azt is, ki volt ő. Ezután mondd el neki, amit szeretnél - azt akarom elmondani neked, hogy... kezdettel. Minden személyért tegyél egy-egy kavicsot a fehér gyertya közelébe. Mindenkire emlékezz, aki fontos volt az életedben, és eltávozott, akár emberek csoportja is lehet ez. Ha végeztél, gyújtsd meg a fehér gyertyát, és mondd: - Mindenkit meggyászolok, tisztelek, és mindenkire emlékszem. Mondj búcsút, és zárd be a kaput úgy, hogy összeérinted a kék gyertyákat, és elfújod a lángot. Zárd be a kört úgy, hogy az óramutató járásával ellentétesen rajzolsz kört a levegőbe.
2017. febr. 2. 08:33
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
RÉSZVÉTEM! Én csak az asztaltáncoltatást ismerem, de azt inkább ne, mert veszélyes!
2017. febr. 2. 08:37
 4/17 anonim ***** válasza:
23%
Elhiszem, hogy hiányzik! De ilyen az élet! De mindenkinek van lelke! Szerintem imádkozz Istenhez erősen, hogy hozza neked oda a nagymamádat! Szerintem sikerülni fog!
2017. febr. 2. 08:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kék gyertyám! Amúgy Istennel jó a kapcsoltalom! Minden este beszélgetek vele.
2017. febr. 2. 08:43
 6/17 GyogyósDávid ***** válasza:
0%
sztem vigyázni kő a gonosz szellemekkel! há mer azok veszélyesek!
2017. febr. 2. 08:44
 7/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem tedd ki a mamád képét és gyújts gyertyákat! Szerintem így meg tudod idézni!
2017. febr. 2. 09:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Most a nappaliban hangokat hallok, pedig csak én vagyok itthon egyedül! 😱
2017. febr. 2. 09:10
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Hűha! :O Nagyon nem lennék most a helyedben! Ugye nem idéztél meg semmit?! Mert nem a mamád jöhet, hanem valami gonosz szellem és árthat neked!
2017. febr. 2. 09:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Ne ijesztgess!
2017. febr. 2. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!