Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halál előtt régi szeretteinket...

Halál előtt régi szeretteinket látjuk?

Figyelt kérdés
Anyukámnak agyvérzése volt,és mesélte,hogy az életmentő műtét előtt nagy vakító fényben látta a nagymamáját és az egykori osztálytársát. És azt mondta,hogy szeretet töltötte meg a szívét./kicsit hülye a fogalmazás,bocsi/ Szerencsére meggyógyult. Szóval ez tényleg igaz, vagy csak az emberek agya képzeli oda a szeretteit?
2010. máj. 6. 18:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy "tudósok" megállapították,hogy ez pusztán csak oxigén hiány miatt keletkezhet... Ha őszinte akarok lenni,akkor én nem tudom,hogy mit higgyek... de még ha oxigénhiány is,akkor is különös élmény lehet az utolsó percekben...
2010. máj. 6. 21:31
 12/18 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Gyakran nem is a legközelebbi, legszeretettebb "társaink" jönnek elénk, (olyanok, akikre nem is gondolunk akkoriban) már csak ezért is furcsa lenne az oxigénhiányt okolni.

És amikor a haldokló érti a külföldi orvosok beszédét, a szomszéd szobában a nővérek pletykáját és leolvassa a műtőslámpa tetejére (rejtett helyen lévő) rajzolt számokat, nos akkor én nem az oxigénre gondolok (mint magyarázatra).

2010. máj. 7. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy, hogy mi okozza, a lényeg, hogy van. És ha valaki boldogan hal meg, az szerintem nagyon szép.:)
2010. máj. 7. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben lehet valami.A Nénikém anyósa nemrég halt meg és az öregasszony az utolsó napjain mindig a halott testvéreit,anyját,apját,szomszédokat emlegette.
2010. máj. 8. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A Nagypapam nemreg halt meg, es en voltam mellette. Biztos vagyok benne, hogy latta a Nagymamamat, aki szinten nem sokkal elotte halt meg... Es a halala elott hetekkel, amikor mar erezte, akkor is latott reg elhunyt csaladtagokat.. pl a testveret, az anyukajat, az apukajat.

Ezeket elmeselte, es mi elhittuk neki. Az en csaladomban nem kerdes a szellemek jelenlete, es minket inkabb megnyugtat, mint felzaklat. Azt hiszem a jo szellemek nem mutatjak magukat, csak erzed, hogy nem vagy egyedul. Nekem ez jo erzes.

2010. máj. 8. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nagypapámnak agyvérzése volt, látott egy folyót és a túlpartján ott álltak a család már meghalt tagjai. A folyó egyébként több mitológiában is az élet és halál határa.
2010. máj. 8. 22:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
hűűű olvasás közben kirázott a hideg.Hihetetlen érdekes dolgok ezek.
2010. máj. 9. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Mielőtt dédnagyapám meghalt,elszunyókált,felébredt,elszunyókált,felébredt...:) és egy ilyen elszunyókálás után mondta,hogy jött érte az egyik barátja és mondta neki,hogy ne féljen,odaát minden "rózsás".Aztán mosolyogva halt meg.

Dédnagyanyám pedig utolsó óráiban azt mondta az ott lévőknek,hogy lát valakit a sarokban és,hogy az a valaki "morog valamit,"kapcsolják ki".Hát,leget,hogy ő még nem akart menni,azért mondta,hogy "kapcsolják ki".

Szóval nálunk ez rendszeres,úgyhogy valamennyire hiszek az ilyesmiben.

2010. máj. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!