Halál előtt régi szeretteinket látjuk?
Gyakran nem is a legközelebbi, legszeretettebb "társaink" jönnek elénk, (olyanok, akikre nem is gondolunk akkoriban) már csak ezért is furcsa lenne az oxigénhiányt okolni.
És amikor a haldokló érti a külföldi orvosok beszédét, a szomszéd szobában a nővérek pletykáját és leolvassa a műtőslámpa tetejére (rejtett helyen lévő) rajzolt számokat, nos akkor én nem az oxigénre gondolok (mint magyarázatra).
A Nagypapam nemreg halt meg, es en voltam mellette. Biztos vagyok benne, hogy latta a Nagymamamat, aki szinten nem sokkal elotte halt meg... Es a halala elott hetekkel, amikor mar erezte, akkor is latott reg elhunyt csaladtagokat.. pl a testveret, az anyukajat, az apukajat.
Ezeket elmeselte, es mi elhittuk neki. Az en csaladomban nem kerdes a szellemek jelenlete, es minket inkabb megnyugtat, mint felzaklat. Azt hiszem a jo szellemek nem mutatjak magukat, csak erzed, hogy nem vagy egyedul. Nekem ez jo erzes.
Mielőtt dédnagyapám meghalt,elszunyókált,felébredt,elszunyókált,felébredt...:) és egy ilyen elszunyókálás után mondta,hogy jött érte az egyik barátja és mondta neki,hogy ne féljen,odaát minden "rózsás".Aztán mosolyogva halt meg.
Dédnagyanyám pedig utolsó óráiban azt mondta az ott lévőknek,hogy lát valakit a sarokban és,hogy az a valaki "morog valamit,"kapcsolják ki".Hát,leget,hogy ő még nem akart menni,azért mondta,hogy "kapcsolják ki".
Szóval nálunk ez rendszeres,úgyhogy valamennyire hiszek az ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!