Ilyen a szellem? Csak ezért látjuk?
Anya 14 éves volt mikor az anyukája meghalt rá több hetekig is látta amint az ányán ül és olvas a kedvenc könyvéből. Anya azt mondja hogy csak halucináció volt. De én szerintem ő sem ezt gondolja mert ha hazudik,füllent akkor mindig mondja hogy most megyek mert sok a dolgom ezért azt gondolom hogy még most is látja őket meg mesélt egyszer egxy néninek hogy hogy retteg ha este egyedül van otthon csak ennyit hallodtam de szerintem ezért retteg!!?
valaki tudna nekem segiteni?
A Párom is látja őket néha, közös élmény is volt már, de ő sosem fél mert ami odaát van az nem bánthat itt..
Én azzal nyugtatom magam mióta tudom hogy valóban van ilyen, hogy ha csinálnak velem akármit is, átmegyek és szétrugom a seggüket!
Mellesleg az érzékelés nálam annyiban merül ki, hogy ok nélkül megborzongok akár még a meleg szobában is, és elkezdek feszültté vállni..
Akkor tudom hogy van még ott valaki és hogy nem vagyok egyedül!
Általában esténként van ilyen..
Amikor papám meghalt(6-7éves lehettem),hónapokig mindig azt láttam hogy az ágy alól néz kifelé,és nyújtja a 2karját hogy menjek utána.Főleg este,pedig nem lakott velünk.Szerintem még mindíg látja anyukád a mamádat!
22/L
Szerintem túl sok Szellemekkel suttógót néztek...
De komolyan. Én sokáig hittem a szellemekben,bár most sem zárom ki a létezésüket. De azért nem kell átesni a ló túloldalára, hogy kísértenek meg mittomén. 90%a amit az embereke beszélnek ilyenkor az agy játéka! Komolyan.
Régen én is féltem sötétben egyedül minden nesztől. Aztán kinőttem. Nem változott ám semmi, csak én magam, a gondolkodásom-> az agyad játszik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!