Ilyen a szellem? Csak ezért látjuk?
Anya 14 éves volt mikor az anyukája meghalt rá több hetekig is látta amint az ányán ül és olvas a kedvenc könyvéből. Anya azt mondja hogy csak halucináció volt. De én szerintem ő sem ezt gondolja mert ha hazudik,füllent akkor mindig mondja hogy most megyek mert sok a dolgom ezért azt gondolom hogy még most is látja őket meg mesélt egyszer egxy néninek hogy hogy retteg ha este egyedül van otthon csak ennyit hallodtam de szerintem ezért retteg!!?
valaki tudna nekem segiteni?
Egy megrázó haláleset földolgozása nagyon meg tudja zavarni az idegrendszert, szerintem ezért vélte látni egy ideig.
Nekem is volt egy haláleset után egyszer hallucinációm, igaz nem láttam, hanem hallottam, és biztos vagyok benne, hogy NEM szellem, vagy üzenet stb. volt.
Annak aki azt mondta hogy> "ami odaat van az itt nem banthat."
Biztos hallottal mar a poltergeist rol es tarsairol. ha ok kepesek targyakat elmozditani akkor mert ne lennenek kepesek megolni minket polo egy kessel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!