Ez szellem, vagy mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Ma este néztük a tévét (nem volt a konyhaszekrény szélére rakva semmi üveg) és egyszer csak hallunk egy nagy csattanást,magától leesett egy üveg,nem tudjuk hogy,mert senki nem nyúlt üvegekhez és nem is lehetett a szélén. Mitől volt ez??2017. jan. 21. 21:33
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondta az egyik rokonom h ugy hallotta mintha valami vagy valaki tolna le!! Es harman voltunk kozulunk senki se volt ott..
2017. jan. 21. 21:36
3/8 A kérdező kommentje:
Miért vagy ennyire biztos ebben?
2017. jan. 21. 21:46
4/8 anonim válasza:
Őszintén bevallom én voltam.
Egyébként vannak szellemek de a te esetedben akár patkány és vagy házi állat is lelökhette.. (a hang és a hatás ugyan az tolás és aztán leesik és eltörik.
5/8 A kérdező kommentje:
A hazban nincsen patkany. Macska van.
2017. jan. 21. 23:04
6/8 anonim válasza:
Na látod a macska pl képes ilyesmire és amilyen sunyi hamar kereket old mert megijed a szét tört üveg hangjától amit ő lökött le..
7/8 anonim válasza:
Istent keresd kérdező
és csak az Angyalokkal foglalkozz
vannak Jó és gonosz szellemek is a démonok a földön
minden ami rossz és a gonosz lelkek a sátán démonjai
volt ilyen eset mindent széttört egy ilyen szellem
tányérokat meg mindent
egy egész konyhát tönkre képesek tenni
8/8 anonim válasza:
Ami szettori a berendezest az max kopogo szellem enszerintem amit eleg nehez kiuzni es egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!