Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Fej nélküli szellem?

Fej nélküli szellem?

Figyelt kérdés

Először is szeretném letisztázni hogy ne trollkodjátok szét a kérdést.

Elmúlt éjszaka volt egy különös álmom az álomba majdnem mindenki fej nélkül jött ment és elhangzott egy ilyen mondat:!ilyen ha a gonosz itt van" szerintem nem kell mondjam hogy egyből felébredtem mivel én hiszek az ilyen dolgokban és nagyon is hiszek Istenben.

Majd amikor felébredtem megláttam a egy fekete emberi alakot jött-ment a szobában fel-alá ami a legérdekesebb hogy nem volt feje szóval a vállán felfelé már semmi sem volt de igy fej nélkül is elég magas volt.Régebben mikor kisebb voltam volt hogy láttam valamit mintha állna és olyankor nagyon megrémültem még mozdulni is féltem de most egyáltalán nem féltem felkönyököltem és néztem majd amikor "meglátta hogy nézem hirtelen leguggolt és én amikor villanyt gyújtottam akkor eltűnt.Ekkor én elkezdtem imádkozni majd visszafeküdtem ,de már nem jött vissza.

Az a legérdekesebb hogy az álmomba is fej nélküli emberek voltak,és még az is hogy egyáltalán nem félte(lehet azért mert egyből Istenre gondoltam és imádkozni kezdtem)

Sejtelmem sincs hogy mit kereshetett itt egy fej nélküli ember ezért is irtam ki a kérdést mivel fekete volt ezért gondolom hogy gonosz de nem féltem tőle olyan volt mintha ő félne tőlem vagy csak nem akarta hogy lássam.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!!

2017. jan. 6. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Sokat nézted a Tudorok filmeket, azokban elég naturálisan ábrázolták a lefejezett királynéket, főnemeseket. Nem szabad lefekvés előtt ilyeneket nézni, se szőrnyeket.
2017. jan. 6. 13:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát,biztos jó film de nem láttam:) lefekvés előtt zenét hallgatok vagy olvasok.Nem szeretem a horror filmeket.
2017. jan. 6. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
hallucináció, kimerültség
2017. jan. 7. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem horror, hanem angol történelem a Tudorok, ahol a közembereket nyílvánosan, a vérpadon kibelezték, a nemeseket meg (asszonyokat, sőt két királynét is) lefejezték. Igen, ilyen volt a középkor, egészen a francia felvilágosodásig természetes volt ez a fajta kegyetlenség.
2017. jan. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!