Szellemeket látok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van hogy zöldek... Teljesen bediliztem??? Nem haltak meg ismerőseim az elmúlt időben.2017. jan. 4. 13:59
4/23 anonim válasza:
létci....?
ha trollkodsz, akkor csináld úgy hogy hiteles legyél, és a kérdésed is :)
kamerázd le, tedd fel a youtube-ra és utána majd esetleg foglalkozunk a témával.
5/23 A kérdező kommentje:
Próbáltam lefotózni, de a fotón nem voltak ott.
2017. jan. 4. 14:16
6/23 anonim válasza:
És mi van, ha látsz? Megöltek már? Nem? akkor ne panaszkodj, hanem viseld el vagy menj valamelyik klinikán, hátha tudnak segíteni még.
7/23 anonim válasza:
Velem is előfordult már. Ugorj neki, harapd meg, szívd ki a lelkét és add el a neten!
Tuti siker!!
8/23 anonim válasza:
"Van hogy zöldek.."
Szerintem kkor azok nem szellemek, hanem idegenek.
Keresd meg Pataky Attilát, ő ellát mindenféle jó tanáccsal.
Ha mégis szellemre gyanakodsz, akkor Frabato a te embered...
9/23 anonim válasza:
Mit szívtál? Azt kérték hogy videózd, ne fotózd. Szerintem te valamit szívtál, nem vagy tiszta nekem, hány éves vagy? 9? Mert ilyen korban még nem szabad kokót használni!
10/23 anonim válasza:
Vegyèl lámpásokat, minden szellemnek külön. Aladint se basztatta a Jin amíg nem nyúlt a lámpáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!