Szellemeket látok! Mit tegyek?
Mennyi idiota ember!!! Keress egy papot, mond el a problemad! Hivd el a lakasodba. Ö a haz ossze helyisegebe, minden szoba minden sarkaba szentelt vizet fog onteni, kozben beszel mas nyelven majd.. Ekkor uzi el a szellemet, idegent.
Jol johet egy mediummal vagy tisztan latoval valo kapcsolat felvetel.
Higyj magadban, te vagy az erosebb, ne felj!!! Ne legy szkeptikus!
Médiummal vagy tisztán látóval mi?
Hogy aztán jól lehúzzák pénzel!?
Ti élősködő médiumok, húzzatok vissza az odútokba!
Távozz Sátán!
"12 - miert huznanak le? Mit adnak ingyen manapsag?????? Pl. Menj el SZTK - s fogorvoshoz, elcseszik a fogad, hidd el!! De valaszthatsz egy magan dokit is, aki rendbe teszi azt... Tapasztalat! AZt a par ezer ft. -ot igeneis megeri papot hivni! Milyen satan te okor?! Annyi eszed van mint amennyi latszik teeeeeeeeeee :D :D
Kedves kerdezo, higyj nekem, nem beszelek hulyeseget, a tobbiekre ne hallgas!:)
Te ökrözöl le engem, mikor még a számom sem tudod eltalálni? xD
És megcáfollak a fogorvossal kapcsolatban, mert eddig nekem érdekes módon egy fogamat sem cseszték el, pedig ingyen volt, és már van olyan is amit több mint tíz éve csináltak, azóta is tökéletes, csak nem kéne összefosni magadat a fogorvostól.
Még valami, én egy szóval sem mondtam hogy a pap pénzt kér.
Meg egy jó tanács: Mielőtt elkezdesz ócsárolni másokat, előtte tanulj meg írni!
" 16 Olvasgasd es elemed amit irtam, latom au IQ szinted kisse alacsonyka. De ez nem baj, csak elemezd amit irtam a kerdezonek! Majd varom a bocsanat kerdesedet! :)
De mivel en rendelkezem magasabb szinttel, ebbe a vitaba veled nem megyek bele, es en itt be is fejeztem. :) ;)
Kedves kerdezo, a helyi pap segiteni fog! Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!