Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vélemény a Ouija tábláról?

Vélemény a Ouija tábláról?

Figyelt kérdés
Használtatok már szellem táblát? Mit tapasztaltatok? Köszi a válaszokat előre is!

2017. jan. 1. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy idejig Ouijáztam a családommal, de aztán megunták, mert majdnem mindig én nyertem.
2017. jan. 1. 11:45
 2/8 anonim válasza:
Hát nekem nincs vele jó tapasztalatom. Még annó egy haverommal próbáltuk ki éjfélkor a házában mert nagyon ijesztő dolgok történtek nála. Sima egyszerű kérdéseket tettünk fel és komoly válaszolt valaki.. nagyon lassan haladt az egész amúgy, de izgalmas volt. Annyit tudtunk meg hogy ott él és nem megy el. Utána abba hagytuk mert nagyon beparáztunk :D
2017. jan. 1. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszer már volt dolgom vele. Kipróbáltuk pár haverral, de amikor az az egyikünk el kezdte mozgatni és lebetűzni, hogy "I am death" kidobtam az ablakon. Azóta se tudom mit jelent.
2017. jan. 2. 10:02
 4/8 anonim válasza:
Tegnap este kipróbáltam saját magam által készített táblát, bevetettem mindent. A Ouija szó jelentése "sok szerencsét", nekem nem volt. Mindig is hittem a paranormális tevékenységekben, de most kiábrándultam. Sztem az emberek maguk azok,akik ekkora energiákkal rendelkeznek. Kíváncsi lennék,hogy másokkal is megtörténne uaz,ha saját maguk készítenék el a táblát és úgy idéznének és nem a vásárolt táblával,amibe lehet beleépítettek vmit,hogy mozogjon kicsit,hogy jobban vásárolják. Várok észrevételeket én is.
2017. jan. 7. 08:38
 5/8 anonim válasza:

Amit még észrevettem.,hogy sok a rémisztgető,figyelemfelkeltő ember, akik csak szórakoznak,hogy mások is kipróbálják a hülyeséget,mint én..

Nem hiába mondják,egy bolond százat csinál.

2017. jan. 7. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy nagy fszság az egész...
2017. jan. 10. 01:49
 7/8 anonim ***** válasza:
azért óvatosan azzal, nem játék babaház.
2017. jan. 15. 18:47
 8/8 anonim válasza:
3/7 anonim( annak mondom hogy a I m death az az azt Jelenti nagyarul hogy "én vagyok a halál" szóval Jól tetted hogy kidobtad! mert negatív választ adott a tábla. vagyis a szellem. vagy démon vagy akárki
2020. jún. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!