Hogyan tudok szellemet idézni? (bővebben lent)
Mielőtt részletezném a kérdésemet, kérlek, hogy NE itt intézzétek a vitát erről a kérdésről, és a "ne idézz szellemet, mert veszélyes"-jellegű válaszok sem visznek engem előre.
Szóval, már régóta érdeklődöm a parajelenségek után, sok horrorfilmet nézek és szeretnék nyitni efelé a világ felé. Erősnek tartom magam lelkileg és felkészültem a lehetséges következményekre, ismerem a "szabályokat" is. Tudnátok olyan szellemidéző módszereket írni, amik beválhatnak vagy részletesebb tanácsokat a szeánszhoz? Hogyan tudom visszaküldeni a megidézett lelket, elég ha megköszönöm neki és elfújom a gyertyákat? Történetekre is kíváncsi lennék, ha már idéztetek szellemet.:)
Helló!
Ha nem vagy túl gyakorlott akkor nem ajánlott szeánszozni.
De ha tényleg mindenre felkészültél akkor csak azt kéne ledöntened kit/mit akarsz megidézni :)
Én már 8 szeánszon (amit én vezettem) túl vagyok szívesen elmondom neked,hogy mit kéne csinálnod;)
Írj rám privátban (mert még új vagyok itt és nem tudom hogyan írjak neked)
U.I.: fél 4-ig tudok írni de ha csak utána írsz akkor válaszolok 7 óra felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!