Rendben, tételezzük fel..A szörnynek elméletileg van teste, a szellemnek nincs. Ha a szellem nem tud bántani akkor a szörny.
Ha mindkettő tud akkor a szörny mert a szellemnek lehet jo szándéka is, a szörny pedig alatalanosan egy osztonlenynek gondolt mitikus teremtmény, ami vadászik.
Ha mind a kettő bántani akar es tud is akkor talán a szellem mert a szörny az tisztasor hogy működik, a szellem pedig bírhat olyan para képességekkel, amikre nem számítasz, mig a szörnynek vannak nagy kormei meg fogai, annyira számíthatsz tőle mint egy krokodiltol vagy capatol..
2017. jan. 9. 12:43
2/11 anonim válasza:
Szerintem az ágy alatti terrorista sokkal rosszabb mindkettőnél. Az nem csak az áldozattal, hanem önmagával is végez egy bombával.
2017. jan. 9. 12:52
3/11 anonim válasza:
Az a szörny, amelyik nagyon sok ember fejében van, mert kiszorítja a szellemet.
2017. jan. 9. 20:47
4/11 anonim válasza:
Szerintem a szellem lenne rosszabb, mert az bármin át tud hatolni, egy szörnyet viszont elintézhetsz egy shotgun-nal.
2017. jan. 10. 02:17
5/11 anonim válasza:
Egy szörny szelleme.
2017. jan. 10. 10:12
6/11 anonim válasza:
a szellem kimondottan jó lenne,mert egyértelmű bizonyíték lenne arra,hogy van a halál után is valami,nem csak a teljes megsemmisülés.
a szörny is elég jó lenne,mert mondjuk meglátom,levideózom,megfigyelem,tanulmányozom,rendkívüli ritkaság és érdekesség.
2017. jan. 10. 19:45
7/11 anonim válasza:
Szerintem kapcsoljatok ki a tvt orokre, a neten pedig ne okvassatok szenny szarokat ;)
2017. jan. 13. 19:44
8/11 anonim válasza:
#7 ez az egyik ritka, értelmesen megfogalmazott kérdés ebben a kategóriában a kismillió idióta közül. Alapból az volt a kiindulópont, hogy ha feltételezzük, akkor... erre lehet logikusan válaszolni, es semmi baj a kérdéssel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!