A pac-man játékhoz hasonlókban van olyan lehetőség, hogy bekapsz egy gyöngyöt és a szellemek ehetőek lesznek egy darabig.
Mit árthat valami? Főleg, ha nem létezik?
2016. nov. 3. 21:18
2/11 Közveszélyes Kontár válasza:
nem igazan mondhato hogy jobb vagy rosszabb
mindenki aki meghal a "szellemvilegba" kerul
ami a valosag resze nem kulonul el tole, "ugyan olyan de mas..."
nincs okod a holt szellemektol felned
sokkal nagyobb okod van az elo anyagi testet oltott "szellemektol" vagyis emberektol pl. felned
te is a "szellemvilagbol" szuletel, neked is van szellemed az is magad vagy sokkal inkabb mint az anyagi tested, szukseges a test ahoz hogy elhes
lehet lesz olyan szellem akivel kapcsolatba kerulhetsz de erre nagyon kicsi az esely es nem ugy amilyenre te gondolsz
2016. nov. 3. 21:33
3/11 anonim válasza:
sokkal jobb annak aki mar meghalt, mint nekunk. nem kell ebben a szar testben szenvednie, teljesen le vagyunk korlatozva, enni inni kell, konnyen megserulsz, betegsegek tamadnak meg, szar nehez fizikai tested van ha jobban belegondolsz, dolgoznod kell, stb stb meg sorolhatnam, nem tudom milyen elete lehet a halottaknak hogy mit csinalnak de sokkal jobb nekik mint nekunk ebben biztos vagyok, lehet egyszer meg is olom magam elegem van mindenbol
2016. nov. 4. 15:57
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi higy ilyen hamar válaszoltatok :D
2016. nov. 5. 01:44
5/11 A kérdező kommentje:
Ja.. És 1. Kommentelő.. Ne írj ide ilyet! Keresd meg azt a helyet ahol a selhiszik azt hogy nem léteznek szellemek! Én azért tettem fel a kérfést mert hiszek ebben és nem kell a te véleményed! Elég bajom van már nekem..
2016. nov. 5. 01:46
6/11 anonim válasza:
Mi bajod kedves kérdező?
2016. nov. 5. 08:17
7/11 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy a szellemvilág valóban létezik. Olvastam róla. Nos, azt írják, hogy szellemként megmaradnak a vágyaid, ezek miatt nem lépsz tovább. Viszont nem élheted meg őket, mert nem lehet kapcsolatba lépni az élőkkel, legfeljebb médiumon keresztül. Szóval látod az élőket, sóvároghatsz, de annyival maradsz. Ezért rossz.
2016. nov. 5. 09:42
8/11 anonim válasza:
Hja, még annyit, hogy ha elég primitíven élsz, akkor szellemként sokáig itt maradhatsz. Öngyilkossággal biztos.
2016. nov. 5. 09:45
9/11 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel a téma, Arthur Powell könyveit ajánlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!