Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban mikor felkeltem valami fehér, kutya szerű lény volt az ágyam előtt. Kb. 1 méter magas volt, és nem mozgott, csak nézett. Nagyon megijedtem, de hírtelen el is aludtam. Remélem csak álom volt, de ha nem, akkor ez mi lehetett??2017. jan. 14. 20:20
2/14 A kérdező kommentje:
Ja, és elfelejtettem írni, hogy két lábon állt, és ember szerű teste volt. Csak a feje hasonlított kutyára.
2017. jan. 14. 20:47
4/14 anonim válasza:
Szerintem csak akvásparalízis és élénk a fantáziád😃
6/14 anonim válasza:
XD ezen felvidultam ,bár egy kis pálinka is hozzásegített !
Na mindegy szerintem nem lesz baj .
De általános kérdéseket had tegyek fel .
Nem tapasztaltál kiesett idő mostanában .
Találtál magadon műtéti vágást injekció szúrás nyomot amik csak úgy ott lettek .
Esetleg nem láttál fény jelenséget ?
Nem láttál , tapasztaltál furcsa szokatlan dolgokat ?
Láttál repülőket(nappal),fénypontokat(éljel) hirtelen irányt vagy sebességet váltani ?
Ha egyik se' minden rendben !
7/14 anonim válasza:
Szia, megjelent a totem allatod, ne felj tole!
8/14 anonim válasza:
Fèlálomban kikacsintgat a tudat más síkokra.
9/14 Missi_Key válasza:
Az a kutya..ugye nem mosolygott? Vagy voltak esetleg nagy karmai, fekete szrme
10/14 anonim válasza:
Ha tudnátok, hogy semmitől az èg világon nem kell fèlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!