Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi, vagy ki lehetett, Rugolab...

Anti Vicious kérdése:

Mi, vagy ki lehetett, Rugolab Jack?

Figyelt kérdés
Most nem akarok, lepogyogni ide, a sztorit, rengetek anyag van rola, magyarul is a neten, arra lennek kivancsi, hogy szerintetek mi a fene lehetett o? A letezese, szinte biztos, hisz az angol rendorseg, is sokaig nyomozott az ugyeben! Nektek mi a velemenyetek? Egyszeru trefacsinalo? Demon? Foldonkivuli? Idoutazo? Perverz kenguru?

#Anglia #földönkívüli #perverzió #szörny #legenda #rugolab #viktorianus #trefacsonalo
2016. nov. 5. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Egy jó sztori az újságban, ami felkeltette az olvasók figyelmét. Tudod akkoriban mégkönnyebb volt mindenféle meséket eladni a népnek. Lehet, hogy létezett, de csak egy egyszerű gyilkos volt(vagy több), akit démonná varázsolt pár író.
2016. nov. 6. 00:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze ez is lehetseges, nem is mondom, hogy nem, de egyebkent o sohasem olt meg senkit, szerintem te Hasfelmetszo Jackre gondolsz! Korulbelul ugyanabban, az idoben tevekenykedtek, mindketten!
2016. nov. 6. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, én Rugóláb Jackre gondoltam. Nem tudom, hogy ölt e, vagy csak civilekre támadott, mert 3 percet foglalkoztam a témával. Ennél több időt nem éri meg foglalkozni vele. Olyan válaszra vársz, hogy ő egy lumbulábi volt?
2016. nov. 7. 00:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, mindossze velemenyekre vartam, mint leirtam konnyen lehet, hogy ugy volt ahogy mondtad, hogy felfujta az akkori media!
2016. nov. 7. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!