Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez ő lehetett?

Szerintetek ez ő lehetett?

Figyelt kérdés

Kicsit hiszek az ilyenekben, de leginkább akkor ha látom is.

De régebben is voltak ilyesmik.

Tegnap este 11-12 körül még nagyban sorozatot néztem, és hallottam, hogy valami zörög a konyhában. Hallgatóztam kicsit, de senki nem ment ki. Visszatértem a sorozathoz, de utána az egyik sarokban feltűnt egy ismerős arc. És egyből tudtam is, hogy apukám. Aki lassan 3 éve halt meg.

Régebben is voltak ilyenek, hogy pl halott papammal almodtam stb.

Szerintetek lehetséges?

2016. dec. 1. 10:54
 1/4 Hyori válasza:
Én csak annyit mondok hogy igen lehetséges, velem is történt hasonló, nem is 1x.
2016. dec. 1. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
15%

Szellemek nem léteznek!

Véletlenül nem vagy szorongós, félős tipus?!

Mert ha igen, akkor annak magyarázható, hogy kivetítette az agyad édesapád arcát a sarokba.

2016. dec. 4. 10:56
 3/4 anonim válasza:

Szerintem igen, és érdemes lenne elmeni egy pszichológushoz!

Nekem is volt olyan hogy felébredtem és egy férfi volt a sarokba de nem tudom ki volt nem ismertem kimentem a szobából és viszamentem és már nem volt ott!

2016. dec. 18. 09:23
 4/4 Katagi válasza:
Lehet, hogy láttál valakit, de bármennyire is hasonlított apukádhoz, biztosan nem ő volt, mert a halottaknak nincs közük az élők dolgaihoz.
2016. dec. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!