Nem. Nem értem minek kell mindent valami természet feletti kitalációra fogni.
Létezik szerencse meg balszerencse.Őrangyal nem.
2010. máj. 3. 20:51
14/27 anonim válasza:
nem
2010. máj. 3. 20:52
15/27 anonim válasza:
Nekem van is egy. Megvéd sok bajtól.
Például egyszer kihúzott egy autó elől. Magyarán megmentette az életem!
2010. máj. 3. 20:59
16/27 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy az embernek miért kell mindent ilyen sablonosan és világian felfognia...néhányan úgy viselkedünk, mint hogyha belefáradtunk volna az életbe, és már annyira megkeményedett volna a szívünk, hogy még nem is gondolunk az olyan dolgok létezésében, ami egy kicsit is eltér a megszokottól, ami már, a mi felfogásunk szerint "nem lehetséges"...nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én csak azt hinném el, amit látok, ami valószínű, akkor már nem is léteznék. Már a létezés maga is egy csoda! Az, hogy élünk és lélegzünk...csak ez sok ember számára fel sem tűnik, mert "nincs ideje" ilyen dolgokon törni a fejét, egyáltalán ilyenekre gondolni. Ha nem hinnék Istenben, az őrangyalokban, mert igen, hiszek bennük, akkor lehet, már én is belefáradtam volna ebbe a könyörtelen tempót diktáló világba.
2010. máj. 3. 21:07
17/27 anonim válasza:
Szia kérdező !
1 őrangyala mindenkinek van és Te is kapcsolatba tudsz vele lépni, csak meg kell szólítanod és már kérhetsz is tőle bár mit. A válaszát nem fogod hallani, de ha figyelmes leszel a későbbiekben, rá fogsz jönni, hogy ez nem "véletlen" történt. Mert véletlenek nincsenek !
2010. máj. 3. 21:15
18/27 anonim válasza:
Igen hiszek, kértem is a segítségét a mai magyar érettségihez, de ő sem igazán tudta az anyagot :D
Na komolyan véve a dolgot, létezik, csak meg kell tanulni kapcsolatba lépni vele, ami nekem még nem megy.
2010. máj. 3. 21:21
19/27 anonim válasza:
Én magam vagyok a saját őrangyalom. Meg az isteneim.
2010. máj. 3. 21:37
20/27 anonim válasza:
21:07
Az istenben való hit apró szikrája sincs meg bennem, még sem fáradtam bele ebbe a világba.Kellet volna? Csak mert nem hiszek istenben?Istennek mi köze ehez?
Csomó szép dolog van ami leköti az embert azon kivűl hogy kitalációkban hisz, mert korábban azt mondták neki hogy ezek vannak és higgy bennük.
A példa amit felhoztál meg úgy sz@r ahogy van,(légzés) annyira van köze a kettőnek egymáshoz mint egy óvodásnak az atomfizikához.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!