Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hiszel a termeszett feletti...

Hiszel a termeszett feletti lenyekben? Ha igen miert? Ha nem, miert nem?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
nem hiszek. azért mert életem során még nem találkoztam olyan dologgal ami a természet felett állna.
2011. ápr. 3. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Én nem hiszek bennük, de nem mondom h nem léteznek.

Csak manapság túl sok túl élénk fantáziájú ember szaladgál össze-vissza... már nem lehet tudni kinek higyjek és kinek ne.

2011. ápr. 3. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán 5 vagy 6 évvel ezelőtt történt.80 ezer ft.-os tartozásunk miatt ki akarták kötni a gázfűtést.Már csak 2 napom volt,hogy előteremtsük azt a pénzt.Esélyünk nem volt rá.Akkor este elkeseredve tőlem szokatlan módon magamba roskadtam.Gyerekeim vigasztaltak,próbáltak erőt adni.Édesapjuk súlyos szívbetegsége tovább növelte az aggodalmam.Akkor éjjel álmomban mintha valahol másutt lettem volna.Egy szobára emlékszem,ahol jöttömre egy köntösszerű vakítóan fehér ruhás nő fölállt.Szőke rövid hullámos haja és nemesen finom vonásai voltak.Valamit mondott,de csak a,szája mozgását láttam.Velem szemben állt,és hirtelen,mintha egy kamera ráfókuszált volna,kinagyítva láttam a kezét.Egy gondolat fogalmazódott meg bennem.Milyen tiszták!Aztán valószínűleg az adás szimbólumát láttam.Az egyik tenyerébe a másik kezével mintha tett volna valamit.Ezt a jelenetet láttam kinagyítva.

Másnap a 400km.-re élő testvérem fölhívott,s ahogy értesült a problémánkról,boldogan ajánlotta fel segítségét maga és családja nevében.Kiderült,hogy váratlan anyagi szerencse érte őket és örült,hogy adhatott.Aznap 100ezer forint került a számlánkra.A segítség persze élethelyzettől függően kölcsönös.Minden karácsonyi ünnep alkalmával ha angyalkás üzenetet küldünk egymásnak,az álmomban látott angyalra gondolunk.Azóta hiszek a gondviselésben.

2011. ápr. 5. 20:58
 4/11 anonim válasza:
50%

Én hiszek is meg nem is...Nem tudom hogy hogy higgyem el, amit anyám mondott a mamámról. Azt mondta, hogy régen szerelmes volt 2 ember is a mamámba, de ő csak az egyikbe, ezért volt hogy az az ember, akit a mamám faképnél hagyott, egy nap lóként követte őket, és a mamámék meg megpatkolták a pasit...Másnap meg látszott emberben is rajta a patkó!

(ezt a mamám mesélte még régen anyának)

2011. ápr. 6. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen hiszek az angyalokban.
2011. ápr. 6. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Einstein szerint agyunk a valós világ (nem a Való világ!:-))) mindössze 1%-ának megértésére és megismerésére képes. Én ezt, mint minden egyebet NEKI elhiszem. Ha ez így van, akkor a világ 99%-a kívülre szorul a tudatomból - tehát létezhet. Én magam orvos vagyok, nagyon mélyen és sokoldalúan képzett szakember. Minél többet tanulok, annál több kérdés nyílik meg előttem, annál kevesebbet tudok. Vajon miért? a válasz egyszerű. Olyan piciny porszem vagyok, aki még önmaga agyának felfogására sem képes. Miből gondolnám én azt, hogy az én világomon kívül nincs más? Lehet, hogy a logikám kissé abszurd, de ezt ha átgondolod rájössz: A végtelen világegyetemben a Tiéden kívül végtelen számú létezési forma lehetséges. Isteneket, angyalokat, tündéreket éppúgy magába foglaló, mint a számomra ellenszenves UFÓ-kat. Higgy tehát, mert nincs más ésszerű alternatívád. Hogy most Jézusban hiszel, vagy Krisnában, mindegy. A lényeg: ne Te legyél a középpontban - minthogy nem is Te vagy a középpontban. Abban viszont bízhatsz, hogy a Te világodon kívüliek között nemcsak gonoszak vannak, nagyon sok olyan erő létezik, aki Téged boldognak szeretne látni. Ezt egy közösségben fogod megtalálni. Hogy egy a Katolikus Egyház, vagy a Magyar Muszlim Közösség - nem tudhatom, legjobb lesz, ha Te próbálod ki.
2011. ápr. 6. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
én hiszek bennük ... többször is hozzám értek, és magam elött is láttam ...
2011. ápr. 7. 20:03
 8/11 benidejah válasza:
Igen,mert volt kapcsolatom velük.Ez egy annyira személyes és szubjectiv dolog,hogy mindenkinek meg kell alakitani a saját tapasztalatját. Egy megbízható forrás létezik ennek a magvalósitására,ami a biblia.Nem a vallásokkal,meg szektákkal kel böngészni benne,csak saját magának. A Mindenható ,aki a biblának az alkotója,tud csak egy megbízható segítséget nyujtani ha egy becsületes célba keressük a segítségét.Ami a legérdekesseb számunkra, az nem a Istenünknek a felfedezése,hanem az Ő terveinek a megismerése.Ha valaki keresi Őt, őszinte módon,bízhat a Ő segítségére. benidejah
2011. ápr. 11. 06:23
 9/11 anonim válasza:

földönkívüliek kell h legyenek mer kivan zárva hogy egy ekkora univerzumban csak ezen a kis golyón lenne élet...

meg én a szellemekben is...(tapasztalat:S)

2011. ápr. 24. 16:01
 10/11 benidejah válasza:

Sok paraméter mutatja hogy a mi földünkön dölnek el nagyon fontos alapvető kérdések. A mindenható célja az, hogy választ hozzon létre az emberiségnek. Olyan választ ami az egész jövünket fogja alapozni.

Azt is jó tudomásul venni hogy senkinek se lessz kára ebben ,és hogy mindenkinek garantálva lessz a saját szabadsága.

Ami nagyon fontos számunkra,az hogy aki szeretne részt venni az emberiség boldogságának megvalósitásában, Jézus királysága alatt,most lehetőságe van kimutatni konkrétan ezt a kívánságát. Akik elfogadják a JóIsten által kifejezett feltételeket,részt fognak venni az emberiség totális meggyogyulásában. Az utolsó könyve a bibliának magyarázza részletessen ezeket az utolsó fejezetében.

Csak ezek után foglyuk MI földi emberek népesiteni az összes bolygókat.ahol most még senki se létezik mint ember

fajta.Benidejah

2011. ápr. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!