Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg ilyen egyszerű a...

Tényleg ilyen egyszerű a szellemidézés?

Figyelt kérdés

Egy papírra felírja az abc-t, igen-nem, és egy poharat rárak, majd megkérdi van-e itt szellem. Ennyire egyszerű lenne a szellemidézés? Könnyebb mint kinyitni a nagymama lekvárját :) Olvastam olyat is, hogy nem kell hozzá quija tábla, elég leülni a földre, egy gyertyát gyújtani és megkérdezni van itt valaki. Aki hisz benne és idézett már, az is így csinálta?

Mielőtt jönne olyan válasz, hogy veszélyes, megszállhatnak a démonok, ne idézz... nem is akarok és nem hiszek benne, csak egy szimpla kérdés akart lenni.

2016. nov. 10. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Az idézés és ez telsen más! Itt csak kommunikalsz egy szellemel, de nem te idezed meg, úgyhogy nem ilyen egyszerű, viszont ez szinte veszélytelen! :D F/13
2016. nov. 10. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Aki hisz benne annak még ennél is egyszerübb lehet. Becsukja a szemét és mehet a traccs!
2016. nov. 10. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

Én dednagyapammal beszeltem igy, becsukott szemmel, de hogy biztos legyen, ilyen Igen|Nem

Nem|Igen. Táblával erősíttetem meg a dolgot :)

2016. nov. 10. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
45%

Engem érdekelt a téma. Egy csomó fórumon/oldalon/stb. helyen kerestem embereket, akik képesek erre. Mind tök lazán leírta, hogy így meg úgy kell csinálni és már mennyi minden történt.

Élőben, valahogy egyiküknek sem sikerült. :)

2016. nov. 10. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszel benne, úgyhogy nem fogom hosszan magyarázni a miértjét. De nem, nem ilyen egyszerű. Aki azt hiszi, sikerült neki, annak se sikerült, ez szinte biztos. Egy pici esély van rá, de nagyon kevés.
2016. nov. 10. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
#5: Én személy szerint hiszek. Csak nem vagyok megvezethető és manipulálható buta ember.
2016. nov. 10. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Én is hiszek benne, a kérdezőnek ment a válasz, nem neked! Tényleg sok a kókler, aki azt se tudja, mi az egész dolog elméleti háttere, de előadja, hogy mekkora szellemidéző... Aztán életében nem idézett meg semmit, és ez még a jobbik eset.
2016. nov. 10. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Eszedbe se jusson a szellemidézés, mert én egyszer (2 éve)megpróbáltam, azóta merevedésem és szorulásom is van :(
2016. nov. 12. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Fizikai test nelkul nem tudja mozgatni a poharat xD csak a filmekben
2016. dec. 23. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Vicces, hogy a sok értelmileg sérült realitásérzékű csak nyomogatja a pirosat, de semmi bizonyítékot nem tud mutatni a szellemidézésekről.
2016. dec. 23. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!