Egy papírra felírja az abc-t, igen-nem, és egy poharat rárak, majd megkérdi van-e itt szellem. Ennyire egyszerű lenne a szellemidézés? Könnyebb mint kinyitni a nagymama lekvárját :) Olvastam olyat is, hogy nem kell hozzá quija tábla, elég leülni a földre, egy gyertyát gyújtani és megkérdezni van itt valaki. Aki hisz benne és idézett már, az is így csinálta?
Mielőtt jönne olyan válasz, hogy veszélyes, megszállhatnak a démonok, ne idézz... nem is akarok és nem hiszek benne, csak egy szimpla kérdés akart lenni.
Az idézés és ez telsen más! Itt csak kommunikalsz egy szellemel, de nem te idezed meg, úgyhogy nem ilyen egyszerű, viszont ez szinte veszélytelen! :D F/13
2016. nov. 10. 18:04
2/12 anonim válasza:
Aki hisz benne annak még ennél is egyszerübb lehet. Becsukja a szemét és mehet a traccs!
2016. nov. 10. 19:10
3/12 anonim válasza:
Én dednagyapammal beszeltem igy, becsukott szemmel, de hogy biztos legyen, ilyen Igen|Nem
Nem|Igen. Táblával erősíttetem meg a dolgot :)
2016. nov. 10. 19:14
4/12 anonim válasza:
Engem érdekelt a téma. Egy csomó fórumon/oldalon/stb. helyen kerestem embereket, akik képesek erre. Mind tök lazán leírta, hogy így meg úgy kell csinálni és már mennyi minden történt.
Élőben, valahogy egyiküknek sem sikerült. :)
2016. nov. 10. 19:19
5/12 anonim válasza:
Nem hiszel benne, úgyhogy nem fogom hosszan magyarázni a miértjét. De nem, nem ilyen egyszerű. Aki azt hiszi, sikerült neki, annak se sikerült, ez szinte biztos. Egy pici esély van rá, de nagyon kevés.
2016. nov. 10. 19:30
6/12 anonim válasza:
#5: Én személy szerint hiszek. Csak nem vagyok megvezethető és manipulálható buta ember.
2016. nov. 10. 19:37
7/12 anonim válasza:
Én is hiszek benne, a kérdezőnek ment a válasz, nem neked! Tényleg sok a kókler, aki azt se tudja, mi az egész dolog elméleti háttere, de előadja, hogy mekkora szellemidéző... Aztán életében nem idézett meg semmit, és ez még a jobbik eset.
2016. nov. 10. 19:49
8/12 anonim válasza:
Eszedbe se jusson a szellemidézés, mert én egyszer (2 éve)megpróbáltam, azóta merevedésem és szorulásom is van :(
2016. nov. 12. 00:07
9/12 anonim válasza:
Fizikai test nelkul nem tudja mozgatni a poharat xD csak a filmekben
2016. dec. 23. 11:06
10/12 anonim válasza:
Vicces, hogy a sok értelmileg sérült realitásérzékű csak nyomogatja a pirosat, de semmi bizonyítékot nem tud mutatni a szellemidézésekről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!