Szellemidézés ebben a formában lehetséges?
Ismertem egyszer egy férfit (megboldogult már), aki aura- és "egyéb" látó volt. Ő nem őrangyalnak hívta a minket védelmező entitásokat, hanem védszellemnek. Ha jól emlékszem az általa elmondottakra, védszelleme van az embereknek, szerintem neked is van.
A védszellemmel fel tudod venni a kapcsolatot, amolyan ima formájában, ezt hangosan vagy magadban is elmondhatod.
(Ismerősöm "védszellemnek" nevezte Őket, gondolom, ugyanarra vonatkozik, mint a védő szellem.)
Szellemidézésre, ahogyan korábbról rémlik ez a fogalom, nincs szükség.
Csak megszólítod a védszellemet és elmondod neki, amit szeretnél, például kéred, hogy a mai napon egész nap vigyázzon rád és a nap végén (illetve elalvás előtt) megköszönöd a védelmét és segítségét.
De azt hogy érted, hogy "megtámadja azokat akik engem bántanak"?
Úgy érted, hogy emberek vagy úgy, hogy szellemek bántanak?
Szerintem a védszellem nem bánt másokat, viszont megvéd, tehát nem fognak bántani téged mások. Ennek érdekében mindennap kérj védelmet a védszellemedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!