Lehet valami bajunk?
Na szóval tegnap voltam halloween bulin.
Unatkoztunk, és jött az ötlet hogy idézzünk szellemet. Én sokat szoktam a témában olvasgatni, érdekel, de nem hiszek benne. Először nem nagyon akartam, de belementem.
Gyors készítettünk egy szellemtáblát. Ezen próbálkoztunk, de meg sem mozdult a papírdarap/a planchette vagy micsoda/
Azért szépen elköszöntünk, kértük hogy menjen vissza, nagyon körültekintően, azért na...
Szóval próbálkoztunk máshogy. Gyújtottunk egy gyergyát, és megfogtuk egymás kezét. Kérdeztük, van-e valaki, ha igen, küldjön jelet. Szerencsére egyszer sem történ semmi, de akárhányszor nekifutottunk, szintén befejeztük szépen.
Azután ugyan így kézen fogva tettünk fel kérdéseket. Mondtuk, hogyha a válasz nem, akkor dőljön xy felé, ha igen, akkor felém, ha nem tudja akkor körözzön a gyertya lángja. Gyakran kaptunk talánt, viszont ami az ijesztő, hogy ha pl ha érthetően eldőlt valamerre, akkor mindig olyan irányba, amerre volt válaszlehetőség, sose semleges irányba, pedig sokszor megcseréltük az igen- nem irányát, helyét. Valamit direkt kétszer kérdeztünk, és más helyre, mert mondtuk, hogy most ne felém hanem zzs felé dőljön igennél, de az igen irányába dőlt láthatóan el. Amikor a végén megint volt a köszönet búcsú elküldés, akkor a láng elkerdett furcsán vibrálni, mintha integetne :) bár lehet, hogy az egészet csak beképzeltük...
Mindig nagyon illedelmesek voltunk, üdvözöltük, kérdeztük hogy van e itt valami, megköszöntük, elküldtük, akkor is ha az ég világon semmi sem történt. Valószínűleg a semmibe beszéltünk, de ha lett volna is ott valami, lehet valami bajunk?
14/L, mint a többiek,négyen voltunk, ügyeltünk,nehogy hárman kezdjük el
Nem lesz bajotok :)
Remélem jó buli volt.
Fiúk voltak? Vagy csak tini lányok?
Huhh, jó :D
Volt egy fiú, ő tartotta, de ő inkább egy fiú testbe zárt lány ;D
Igazából ő mindentől be volt tojva, akármit csináltunk ő nem mert csatlakozni, néztük a Démonok között 2-t, nem volt egyentalán ijesztő, de ő nem nagyon merte nézni, miközben a kb 11 éves huga velünk bámulta :D
Szóval, nem volt azért rossz :)
Én nem igazán hiszem hogy valóság is lehet a szellemjátékban, de egy biztos, hogy ez azon játékok egyike amivel nem fogok szórakozni. Ha véletlen bármi realitás is van benne, akkor ez minden csak nem vicces.
Egy biztos, hogy ne nézzétek meg ezeket, a filmeket ha játszani szeretnétek még ilyet. :S
https://www.youtube.com/watch?v=_T1Jj1inE8M
https://www.youtube.com/watch?v=ldXJFMGDe3Q
Elvileg az ördögűzés sem valódi, tehát gonosz lélek nem szállja meg az embert, mégis egy valós jelenségként tartják számon. Akkor pedig miért ne lehetne valós alapja ennek is.
Én sosem próbálnám ki az Ouja vagy bármilyen más néven futó szellemidézéses játékot.
Szerintem se kell tartani hogy bármi bajod lesz, nem történt semmi olyan ami nagyon paranormális vagy gonosznak tűnő lett volna.
Dehogy😂😂még viccnek is rossz
Mondom, ilyen típus, lányokkal barátkozik, Twiglightot néz, ilyesmik... :D
Ezt egy régebbi gyakoris kiírásnál találtam:
Ez a link eléggé abszurd történetetet nyit meg, ha van is ilyen mi semmi szokatlant nem észleltünk,csak ijesztgetni akarsz :D
Amúgy szerencsére nem a mi házunkban volt ez, de amúgy sem hinném,bármi történne e miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!