Egy szellem meg tud vedeni engem mas emberektol ha akar?
Figyelt kérdés
pl ha ki akarnak rabolni vagy barmi modon artani akarnanak nekem. kepes vedelmezni??2016. nov. 2. 19:05
1/15 anonim válasza:
Nem. Én is szoktam erre gondolni, hogy ha valaki megtámadna azt rosszul lenne és meghalna. De ez mese mese mátka, pillangós madárka.
5/15 Közveszélyes Kontár válasza:
ahoz nagyon eros szellemnek kell lennie ok pedig nem itt koszalnak
szellemileg viszont segithet
de erre a sajat szellemed is kepes lehet
hogyan vedd meg magad hogyan menekulj hogy erjen legkevesebb kar
stb...
6/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Isten a sajat szellemed alltal mideg a segitsegedre van de mas szellemre csak nagyon ritkan szamithatsz, ha csak nincs anyagi testben
igy ha valaki epp arra jar akkor a hosod lehet
egy szellem viszont csak "sugalmazod"
7/15 anonim válasza:
Nem tudom. De minek neked a pénz? Ki akarna neked ártani? Ne félj, este öltöz hajléktalannak és senki sem akar majd kirabolni.
8/15 anonim válasza:
A pénz csak papír, égesd el vagy csinálj belőle papírrepülőt. Nem adnak azért semmit, pláne amelyiken bajuszos van.
9/15 anonim válasza:
Ha léteznek szellemek és interakcióba tudnak lépni a fizikai világgal (de szépen írtam most büszke vagyok) akkor a válasz igen.
Találtam egy videót amin az látható hogy egy szellem megvéd egy fiút egy másik támadó fiútól (de lehet hogy CGI kamuvideó) [link]
10/15 anonim válasza:
8-as, te megôrültél? Papírpénzt jutányos áron felvásárolok! Rákóczit 250 Ft-ért, Matthias Rexet 500-ért és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!