Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez egy szellem lehet a házunkb...

Ez egy szellem lehet a házunkban? , :o ha igen akkor mit akar tölem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ne nèzzen senki h*ly*nek vagy bárminek!ezek tènyleg megtörtèntek velem! Na kezdem!

1.mindig ùgy èrzem mintha valaki vagy valami figyelne(ha otthon,ha màshol vagyok, mindig ès mindenhol)

2.mindig követ engem a hideg szobàròl-szobàra (ha àtmegyek az egyik szobàbol a màsikba először 1-2percig melegem van utàna mindig elkezd ràzni a hideg valamitől!)

3.egyszer unokatessommal egyedul voltunk a mi hàzunkban,senki màs nem volt itthon,egy àgyban aludtunk a nagy szobàban, èn reggel felkeltem, ő mèg aludt..èn màr fel voltam èbredve csak lusta voltam felkelni ês mèg kb 10percig ültem az àgyon..egyszercsak jött valami fèny ami ràvilàgitott az ajtòra,ès egy akkora fèrfi mint az ajto elkezdett kifutni a szobàbòl (az ajto csukva volt! Ès az az ajto kb 2.5-3mèter magas! :o )

4.egyszer feküdtem az àgyamban,màr majdnem elaludtam,de mèg èbren voltam, ès valami megfogta a vàllam (mindenki màs aludt màr akkor!) ès aznap èjjel mèg volt 3 kopogàs az ajtòn :o

5.ês valamelyik reggel egyedül voltam itthon,tesom ês a szüleim elmentek, erre egyszer csak olyat hallok mintha a tesom a nevemet mondanà es hivogatna,odamentem es nem volt ott semmi! :oo ès tesom 100% hogy elment!

Most van itt egy szellem vagy valami?

Ès mit akarhat tőlem?? :o

2014. okt. 19. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Akkor sorba:

1. ez lehet pszichológiai dolog is

2. vérkeringési probléma, elég gyakori, de biztos ilyen a szervezeted

3. ébredés után, főleg ha olyanok a fényviszonyok, egy ilyen félálom-szerű dolog megtudja viccelni az embert

4. szintén a félálom effektus

5. ajtó nyikorgás volt, vagy berezeltél az első 4-től

Nem hiszek az ilyenekben, de olvastam már róla, szóval most abból beszélek. A szellemek (nem úgy, mint a filmekben) általában jelezni szoktak valamit. Az 5 állításod teljesen eltér egymástól, szóval megnyugodhatsz, nincs nálatok semmi. Vagy van 5 különböző szellem, és mind az 5 mást akar mondani :D

2014. okt. 19. 19:19
 2/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy szellem. Nem biztos hogy akár valamit. Ott maradhatott a régmúltból is.
2014. okt. 19. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Olyan hàzban lakom amiben, lakott egy fèllàbù( a másik làba műlàb volt) idős nèni,aki ebben a hàzban halt meg ès a holtteste mèg a hàzban volt kb 1-2 hètig

1es vàlaszolò, nem azert mert nem hiszek neked de màr hallottam olyat hogy egy szellem tud a szeretted hangjàn szolni ha akar toled valamit, de ez lehet hogy mese,de lehet igaz, nem tudom!

2014. okt. 19. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy percig sem maradnék abban a házban!
2014. okt. 19. 19:35
 5/7 Legoman ***** válasza:
Tuti, hogy szellem, írtam privátban.
2014. okt. 19. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem "szellem", de gyanítom, nem a féllábú nénié.

Azt gondolom, ami a nénivel történt, hogy olyan soká ott maradt holtan, talán odavonzott valami nemkívánatos dolgot "odaátról".Ez sajnos gyakori jelenség olyan házakban, ahol hasonló rossz dolgok történtek.Ha valaki természetes halállal hal meg egy házban és mihamarabb tisztességgel elbúcsúznak tőle, ott nem nagyon történik ilyen para.

2014. okt. 19. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Magnézium hiány.
2014. okt. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!