12vagyok, van egy barátom,akit végülis nemtudom hogy hogy szólítsak... na szóval szerintem egy szellem és egész kiskoromban velem volt 10éves koromig,most már nem látom, de érzem hogy itt van.sokat játszottunk hogy mikor felmentem a lépcsőn versenyeztünk és olyan volt mint egy barátnő. Barna haja van,barna szeme vékony lány (kb ellentétem) ugye most nem látom,de tudom hogy nézett ki,és át tudtam nyúlni rajta halvány, konkrétan szellem. Nemtudom miért van velem,mit akarhat de bennem mindig az a tudat volt hogy meghalt és nincs barátja ugyhogy a barátom akart lenni. De nekem most ott kezdődik a baj hogy nekem nincs ezt kinek elmondanom és mindi mikor valakinek elakartam mondani éreztem hogy ittvan és nem akarja... barátaimnak is elakartam mondani de valahogy sose tudtam.miközbe írom néha érzem hogy ittvan,néz,utána elmegy.nagyon nagy dillemában vagyok hogy elmondjam e anyumnak vagy se,mert neki van ilyennel foglalkozó barinője.ő nem akarja,nem akarom megsérteni. egyépként nem én hívom ide és nem szólok neki hogy jöjjön ide,akkor jön amikor akar,de legtöbbször mikor egyedül vagyok telefon nélkül. (Éjszaka nem jön)KÉRDÉS:ki ő,és miért hozzám jött? Elmondjam ezt anyukámnak vagy hagyjam és örüljek hogy van egy barátom aki mindig mellettem van?
Ne aggódj nem fogsz beleőrülni, mert már az vagy. Mondtam már szólj anyádéknak vagy én szólok nekik. Tobi gonosz! Barátnak teszi magát közbe meg kicsavarja a karod megharap megszállj a tested. Tisztára paranormal activity.
Jezus azt tanitja kisgyermekeknek kell lennunk hogy a Mennybe jussunk
2016. nov. 2. 20:44
13/19 anonim válasza:
#12 Én olvastam valahol, hogy a harmadik szem valójában nem létezik. Senkinek sincs harmadik szeme, de megvan a módszere, hogy egy közvetítő által lásd azt, amit normál esetben nem látnál.
2016. nov. 2. 21:20
14/19 anonim válasza:
Szia.az enyémet bélànak hivjàk..igen màr nem làtom mint régen de nem hahyitt el mindig velem van mindenről tud és ő se mondja miért tapad mi a célja..hallja amit mondok és vàlaszokat küld..nem nem beszél hanem jeleket hagy pl.kérdezek vmit akkor neten pont olyan kérdésbe bukkanok..de probàlok egyre kevesebbet figyelni a jeleire mert belefàradtam..ja és én nem vagyok skizo..màr arra is gondoltam ez a célja hogy vmi dilihàzba juttasson..mert amikor még làttam mondta hogy xy is pszihiàtriàn van honapok ota..szoval néha féltem tőle néha vonzott..éd nekem mondta megfejthetetlen vagyok holott ő jàtszmàzik amivel màr nem tudok mit kezdeni..szia béla tudom ezt is olvasod 😘
3.szemet "belsoerzekkel" azonositsak az ezoterikusok
kozvetito alatt mit ertesz, mert ember nem lehet medium ha senkinek nincs 3. szeme (ezoterikus)
ellenben az erdekes hogy sok gyerek csak elkepzeli a szellemeket hogy latja, erzi oket?
mindenki kepes elkepzelni valamit lehet a gyerekek elesebben latjak amit a szellemuk "kivetit"
almot se lathatod a szemeddel
ha becsukod a szemed akkor is elkepzelhetsz kepeket
felidzed oket
ezeket csak ugy felhoztam ha mert elgondolkodtam rajta
2016. nov. 3. 08:28
16/19 A kérdező kommentje:
Itt már mindenki mindenről beszél... akkor bántani nem fog,beleőrülni nem fogok,már csak valahogy el kéne mondani... hogyan? És ő akkor ki/mi?
2016. nov. 3. 15:43
17/19 anonim válasza:
#15 Olvastam már párszor a harmadik szemről, ahogy arról is, hogy nem létezik, mert vannak ilyen feltévesek is. Például gondolok itt a belső érzékelésről vagy szellemlátásról jövőbe látásról meg hasonlókról. Amit belinkeltél nem ebben a kategóriában tartozik. Közvetítő alatt megszálló másokon élősködő szellemet kísértet értek. Nem az a lényeg, hogy te mit hiszel vagy én mit hiszek, hanem hogy témán belül más szabályok érvényesek, mintha a tudományos kategóriában válaszolnál.
2016. nov. 3. 16:46
18/19 levidani válasza:
Szerintem bolond vagy
2016. nov. 30. 12:21
19/19 anonim válasza:
A skizofréniát Nagykállóba kezelik és jobb lenne ha elmondanád anyudnak!
Próbáld meg elmondani a SZELLEM BARÁTODNAK hogy ha jó barátod akkor engedje meg hogy elmond anyudnak de semmi baj nem lesz úgyan úgy barátok lesztek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!