Gyerekek furcsa és bizarr történetei, ilyenek tényleg vannak?
Sziasztok :D
Itt van egy videó amit érdemes megnézni annak aki pl. most így hirtelen nem tudja hogy miről is beszélek.
https://www.youtube.com/watch?v=N661pW6q8Ig&feature=youtu.be
Tekintsünk el attól hogy most éppen Szefi csinálta a videót mert akárki megcsinálhatta volna és nem is ez a lényeg.
Ti ebben mennyire hisztek éppen??? Tegyük fel hogy egy 3-4 éves gyereknél van ilyen képzeletbeli barát és valami hasonló szöveggel menne oda hozzátok, vagy csak nyíltan kijelentené hogy az a kép.barát itt-ott van. Ti tudnátok ezzel valamit kezdeni???
(Nem néztem meg a videót)
Nekem mondjuk volt egy személyes élményem ilyennel kapcsolatban:bébiszitterkedtem sgy négy éves gyereknek,egyébként tök aranyos volt,semmi jelét nem mutatta a képzeletbeli barátnak,vagy hasonlónak,ami ebben a korban megszokott(még egy nyomorult rajzot se találtam,ami azért elég fura)szóval este nyolckor lefekvésre készülődtünk(azért hívtak a szülők,mert elmentek vacsorázni)elkeztem olvasni,és mondjuk akkor még nen tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget,de furán éreztem magamat a bőrömben(tudod olyan fura bizsergő érzés, amikor mondjuk rossz a ruha anyaga és viszket tőle a bőröd)
A gyerek az egész mese alatt olyan fejet vágott,mintha ott állna mögöttem a baltás gyilkos. Egyfojtába mosolyogtam neki és mondtam hogy nem kell megilyednie mert Bogyó és Babóca mindig kikerül a bajból. Majdnem a végére értem a könyvnek,amkior egy határozott fogást éreztem a vállamon. Nem vagyok szívbajos,úgyhogy meg se rezdültem,csak megvakartam a vállam,még mindig a ruha anyagára fogva.(tudnod kell, hogy én amolyan ,,minden lehetőséget figyelembe vesz"típus vagyok,és nem akartam megilyeszteni a gyereket azzal,hogy egyfolytába a hátam mögé nézek,hogy van-e itt valaki,elég az,hogy a szülei nincsenek itt,hogy megnyuktassák,ezért fogtam a könyvet,és mivel fényes bevonatú volt,tökéletesen láttam a szobát magam mögött olvasás közben)
Szóval befejeztem a mesét,és szegény még mindig hihetetlenül félt valamitől. Gondoltam az egyedülléttől,ezért(hiába a kellemetlen érzés a hátamba) azt mondtam neki:
Figyelj,ha most ügyesen elalszol,megígérem, hogy a szüleid holnap reggelre itt lesznek, jó?
Erre a kölyök teljesen váratlanul elkezdett kiabálni:
Ne tegyél úgy mintha nem éreznéd hogy fogdos!
Felálltam,elsuttogtam neki egy jóéjtet,
kimentem lassan a szobából,és hazáig rohantam.
El kell mondanom hogy nem hiszek az ilyesmikben,de elkezdtem ebben a témában keresgélni az eset óta.
Ja egyébként láttam egy rajzot az ágya fölött valami fekete izéről,mellette meg (valószínűleg)ő és a család. Passz,hogy mi lehetett az,de mondjuk elsőre egy óriási kutyának nézném(egy négy évestől)
Bocsi a hosszú kommentért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!