Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Képzeletbeli barát, vagy szellem?

Képzeletbeli barát, vagy szellem?

Figyelt kérdés
12vagyok, van egy barátom,akit végülis nemtudom hogy hogy szólítsak... na szóval szerintem egy szellem és egész kiskoromban velem volt 10éves koromig,most már nem látom, de érzem hogy itt van.sokat játszottunk hogy mikor felmentem a lépcsőn versenyeztünk és olyan volt mint egy barátnő. Barna haja van,barna szeme vékony lány (kb ellentétem) ugye most nem látom,de tudom hogy nézett ki,és át tudtam nyúlni rajta halvány, konkrétan szellem. Nemtudom miért van velem,mit akarhat de bennem mindig az a tudat volt hogy meghalt és nincs barátja ugyhogy a barátom akart lenni. De nekem most ott kezdődik a baj hogy nekem nincs ezt kinek elmondanom és mindi mikor valakinek elakartam mondani éreztem hogy ittvan és nem akarja... barátaimnak is elakartam mondani de valahogy sose tudtam.miközbe írom néha érzem hogy ittvan,néz,utána elmegy.nagyon nagy dillemában vagyok hogy elmondjam e anyumnak vagy se,mert neki van ilyennel foglalkozó barinője.ő nem akarja,nem akarom megsérteni. egyépként nem én hívom ide és nem szólok neki hogy jöjjön ide,akkor jön amikor akar,de legtöbbször mikor egyedül vagyok telefon nélkül. (Éjszaka nem jön)KÉRDÉS:ki ő,és miért hozzám jött? Elmondjam ezt anyukámnak vagy hagyjam és örüljek hogy van egy barátom aki mindig mellettem van?

2016. nov. 2. 16:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátodnak mi a véleménye? Őt megkérdezted már? Szeretné, ha bemutatnád édesanyádnak?
2016. nov. 2. 16:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha valamit kérdezek tőle ő nem tud válaszolni,nem hallom a hangját csak érzem mit gondol. Nem akarja hogy elmondjam valakinek,ilyenkor mindig idejön és akkor nem tudok megszólalni se. De ez már szerintem azért van mert picit félek.
2016. nov. 2. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Kezdetleges skizofrénia.
2016. nov. 2. 17:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Rendben de akkor most mit csináljak?
2016. nov. 2. 17:11
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem képzeletbeli barátszellem. 12 vagy, szólj anyádéknak hátha ismernek egy jó agyturkászt.
2016. nov. 2. 17:29
 6/19 anonim válasza:
77%
Tudod az a gond ha ezt elmondod anyukádnak lehet pszichológus hoz visz. Viszont ha nem mondod el senkinek lehet bele fogsz őrülni
2016. nov. 2. 17:38
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
Megmondtam hogy ne mond el senkinek, egyébként nem barátkozni akarok csak nincs hol laknom...
2016. nov. 2. 17:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Hát igen...az lenne a legjobb ha elmondanám neki... de félek ...az lehet hogy kisérteni fog? És ha nem jön többé? Akkor abba fogok beleőrülni? Én nekem nem baj ha pchihologushoz megyek ha tud nekem segíteni..de ahoz meg el kell mondanom anyámnak...
2016. nov. 2. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Köszönöm. Már mindenhol kerestük.
2016. nov. 2. 18:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt sose kérdezted meg a szellemtől, hogy miért van veled ? Mit akar tőled ? Sztem erről kérdezd meg elősször.
2016. nov. 2. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!