A szellemek megkornyekezhetnek csak azert mert?
Szoval, napi hulye kerdes de muszaj feltennem. Letezik, hogy a szellemek nem szeretnek egy bizonyos embert akivel gyakran beszelgetsz (nem talalkozol vele, csak telefonon beszeltek) szoval lehetseges az, h nem szeretik azt, h ezzel az emberrel beszelsz es ezert megjelennek?
Azert lett gyanus mert amikor nem ismertem, semmilyen szellem mozgast nem eszleltem, ahogy bejott az eletembe egybol megjelnt egy szellem, aztan ket hetig nem beszeltem vele es a szellem is eltunt. Tegnap felvettuk a kapcsolatot, es ta daaaa szellem on the board.
Tudom, h iszonyu hulyen hangziks kerdes es kivulallokent en is hangosan rohognek rajta, de a kerdes az, h ilyen letezik, vagy ez valami furcsa egybeeses vagy fantazmagoria?
Koszi
Téged keres fel, esetleg riogatni, mert a másik nem tetszik neki?
Egy szellemnek ennél több esze van!
Esetleg lehetséges, hogy egy elhúnyt tudatlan öreg szelleme, aki életében azért rúgta farba pekingi kacsáját, mert megharagudott Mao elnökre.
2-es az ironia probalkozast leszedve a szovegedrol es a valasz elso reszet megprobalva komolyan venni es nem koltoi kerdeskent kezelni, szoval erre csak azt tudom mondani, h fogalmam sincs a szellemek logikajarol, mukodeserol, nem ertem mit es miert csinalnak.
En emberkent csak kovetkeztetni tudok, es esemenyeket osszekapcsolni:-)Alapbol nem foglalkozom szellemekkel de most sajnos muszaj:-))
4-es sulyos testi sertes fogalmazzunk igy.
De persze lehet h koze nincs a kettonek egymashoz, de valamiert ehhez kapcsolom.
A masik, vslamivel racionalisabb verzio az az, h van egy baratnom akinek volt/van egy szellem mar evek ota. Athivott, h sztem mi az a lakasban aminek rossz energiaja van, mert ugyan nem ertek s szellemekhez, csak megerzeseim vannak, es lon kiszurtam egy ezust kanalat a 17.-ik szazadbol amit szepen kilakoltatott a sufniba.
Egy masik ismerosom aki ugy ahogy ert a szellemekhez o azt momdta, h a baratnom kvazi behozta, nem szandekosan, egyszeruen bejott es vegyek valami fustolot meg kristalyt, de oszinten szolva nem szeretnem ha a haznak ezoterikus bolt szaga lenne:-)))
Olvasd el ezt, szerintem megtalálod a választ benne:
Koszi Fish elkezdtem olvasni, es amire ravilagitott az az h itt a ferjemnek van szuksege segitsegre azonnal, es ma este elvegzem a szellemuzo gyakorlatot rajta, anelkul, h megijesztenem (marmint a ferjemet:-)))
Nem lesz egyszeru menet de neked ill a leirasnak koszonhetoen vegre van egyy hasznalhato utmutato arra, h hogy szabaduljjunk meg toluk bekesen. Volt benne az a 10 pontos teszt, amiben minel tobb dologgal kapcs magadra ismersz annal valoszinubb h megszallott vagy.
Ket kivetellel az 10 pontbol 8-at produkal a ferjem, amirol persze fogalma sincs es nem mindhatom el neki h "helloooo egy szellem lakik benned". O egy mernok,es tudja h vannak szellemek, de sok mindent nem erzekel. O spec nem hall hangokat, de erez testi dolgokat, de nem vsinal belole ugyet.
Szoval koszi again, hihetetlenul megkonnyebbultem h van valami a kezemben amivel udvariasan de hatekonyan elkuldom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!