A szellemek miert egy embert szemelnek ki?
Tehat mi alapjan valasztjak ki azt, hogy ki hallja oket, ki lassa oket, ki el jelenjenek meg?
13 eves koromtol kezdve kisebb nagyobb megszakitasokkal voltak szellemes "elmenyeim" (most 32 vagyok) es a haz ahol elek idaig szellementes volt, de negy napja felbukkant egy szellem.
Zajongas (nem, nem a mosogep es nem hallucinalok), sorolhatnam, mindegy. Azon felul, h zavar azt szeretnem megtudni, h miert mindig egy bizonyos szemelyt "szemelnek" ki, miert nem masokat "csesztetnek"?
Tehat mondjuk van egy par, a par egy tagja kepes erzekelni egy kupac dolgot a masik pedig abszolut nem.
Valaki?Otlet?
Koszi
mert vannak akik fogékonyak rájuk.
aki látja őket az haza is tudja őket küldeni.
Kezd el próbálkozni. Hamar belejösz
2- es Hal Istennek nem latom oket, erre nincs es soha nem is volt abilitasom, foton a tukromben lattam egyet de ennyi. Szoval en nem latok, csak hallok es erzemelek szellemeket.
13 eves ota keptelen voltam megtanulni h hogy kuldjem oket el, igy 32 evesen nem gondolom h majd most sikerul megtanulni. A dologban az is a lenyeg h en szeretnem kerulni a veluk valo barmilyen kommunikaciot. Engem ez az egesz zavar, semmi erdekeset nem talalok benne es szeretnem ha orokre eltunnenek az eletembol, vagy megszunne a kepessegem arra h erzekeljem oket.
Eveken at ez egy baromi faraszto dolog, es nem lehet hozzaszokni szamomra ez felelmetes. Rengeteg ember van aki alig varja h lassa oket, vagy kommunikaljon veluk....en csak azt szeretnem ha orokre eltunnenek az eletmebol.
Hozzateszem, ez alatt az intervallum alatt mindossze egyszer erzekeltem "arto" szellemet az osszes tobbi csak bosszanatni akart, de bantani nem. A jelenlegi is inkabb csak a bosszanto kategoria,de engem mar ez is zavar.
Innen fakadt az a kerdes, h miert pont en? Az egesz csaladombol en vagyok az egyetlen erzekelo,es a vicc az, h egy tok normalis racionalis csaladbol jovok, a ferjem is racionalis de ennyi ido alatt megtanultak, hogyha en erzekelem akkor ott vannak. Valojaban nem aggodtak ezt sosem tul, de mindig komolyan vesznek es azert erzem, h valahol feltenek ettol az egesztol de azt is tudjak h tudom kezelni-a sajat bena szintemen.
Szoval ez van. A masik amiert nem kommunikalok veluk az az, h sosem lehet tudni, hogy ezzel mit nyitok meg, kit hivok be es vegkepp szeretnem elkerulni az igazi veszhelyzeteket szoval inkabb megvarom amig elmennek...mert egy ido utan az osszes megunja, a baj az h visszajonnek.
Hasonló a hasonlót vonzza, ugyanúgy mint emberek esetében. Ha az eltávozott lélek rezgésszintje hasonló, mint a tied, akkor "megtalálhatnak".
De vannak olyan lelkek, akik pl. valami tárgyhoz ragaszkodnak, pl. használt bútorokkal vagy ilyesmivel simán behurcolhatsz a házba egyet-egyet. Vagy magához a házhoz, ha korábban ott éltek vagy ott haltak meg.
Ha valaki spirituálisan fejlettebb, akkor gondolom nagyobb az esély arra, hogy ilyesmit tapasztaljon. Van aki látja is őket.
Viszont ha zajokat csinálnak, akkor azt hogyhogy nem hallja más? Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!